Home > Lifestyle > “Dumnezeu e ocupat, ma ajuti tu, te rog?”. Scrisoarea unui copil de opt ani a ajuns viral pe net

“Dumnezeu e ocupat, ma ajuti tu, te rog?”. Scrisoarea unui copil de opt ani a ajuns viral pe net

Un baietel in varsta de opt ani i-a cucerit pe toti cei care i-au citit scrisoarea adresata… lui Mos Craciun. Disperat sa-si ajute sora, Ryan nu a mai tinut cont ca este abia luna septembrie, asa ca a scris un mesaj Mosului care stie in fiecare iarna ce-si doresc cei mici.

Scrisoarea copilului a fost pusa pe Facebook de mama micutului, Karen Suffern, si a devenit rapid viral. Femeia din Carolina de Nord a postat o fotografie cu mesajul pe care copilul i l-a transmis lui Mos Craciun, cerandu-i sa o ajute pe sora lui, Amber, care era hartuita de colegii de clasa.

Ryan i-a cerut lui Mos Craciun sa faca o exceptie si sa-i trimita putin mai devreme cadoul de care are nevoie. El i-a scris ca, desi inainte si-ar fi dorit o masinuta, acum tot ce vrea este ca sora lui sa fie lasata in pace.

“Draga Mosule, mi-am dorit o masina teleghidata si un elicopter, dar nu mai vreau asta. Copiii la scoala se iau de Amber si nu este corect. M-am rugat sa fie lasata in pace, dar Dumnezeu e ocupat si am nevoie de ajutorul tau. Este impotriva regulilor sa acorzi un cadou inainte de Craciun?”

Micutul i-a mai povestit Mosului ca in curand va fi ziua surorii lui adaugand: “Mama va da cea mai tare petrecere, poti veni si tu daca vrei”.

Imaginile au fost preluate apoi pe blogul lui Tony Posnanski. Bloggerul a fost atat de miscat de gestul copilului incat a trimis ulterior fotografia catre CNN, fiind apoi preluate de mass-media din intreaga lume.

Articole asemanatoare
România, o țară de scrisori deschise
Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde
jennifer garner meme viral
Oscar 2018. Jennifer Garner s-a ales cu un meme viral pe Internet
E populară pe Instagram, dar ascunde un secret teribil. Fanii ei nu se așteptau

Loading...

Comenteaza acest articol

“Dumnezeu e ocupat, ma ajuti tu, te rog?”. Scrisoarea unui copil de opt ani a ajuns viral pe net

by   1 min
0