Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Ce face MONICA GABOR in SUA, dupa moartea mamei ei

Odată cu decesul mamei sale, în circumstanţe terifiante, pentru Monica Gabor (24 de ani) viaţa s-a schimbat radical.

Monica Gabor nu-și mai revine după moartea mamei sale. Singurul pe care îl acceptă în preajma ei e “Mr. Pink”, milionarul chinez cu care se iubește de peste doi ani

La o lună de la decesul mamei sale, Veronica Bulai (foto), care a încetat din viaţă după ce un bolovan desprins din munţi i-a zdrobit capul, modelul s-a izolat de toată lumea şi preferă să stea închisă în apartamentul său din Century City, Los Angeles.

“După înmormântarea mamei, Monica a preferat să se întoarcă în America tocmai pentru a avea mai multă linişte şi a nu mai fi hărţuită şi urmărită de paparazzi. Aşa a procedat şi după ce a fost nevoită să renunţe la fetiţa sa în favoarea lui Irinel Columbeanu. Cum însă ea a început să fie cunoscută şi în America, dată fiind legătura sa cu milionarul «Mr. Pink», Monica şi-a luat măsuri de precauţie şi în Los Angeles. A renunţat la ieşirile publice sau la întâlnirile cu prietenele, s-a izolat cam de toată lumea, foarte rar ia legătura cu amicele sale şi preferă să stea mai mult închisă în casă”, a mărturisit, pentru Libertatea, o persoană apropiată vedetei. Monica e aşteptată luni, în Bacău, la parastasul de 40 de zile al mamei sale.

ARTICOLE SIMILARE

Aceste clişee de dor, ediţie aniversară: Eminescu, romanticul cu plete-n vânt

Cum arată Promenada Lacul Morii. Zici că ești pe faleză la mare! – FOTO

Andreea Damian

Violența ginecologică: cum să o recunoaștem?

Andreea Damian

POZĂ RUȘINOASĂ cu Roxana Ionescu! Uite cum arată cu ȘUNCULIȚELE pe AFARĂ

Marioara Murărescu a murit

Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă

Andreea Damian

Scrie un comentariu