Tabu
lifestyle

Regii valsului vienez vin la Bucureşti

Vești bune pentru melomani! Pe 21 decembrie, Theresa Krugl (soprană) și Thomas Weinhappel (bariton) vor urca pe scena Sălii Palatului alături de Russell McGregor și Johann Strauss Ensemble.

A devenit deja o tradiţie pentru publicul român să se întâlnească, în preajma Crăciunului, cu „regii valsului vienez”. Pentru al 9-lea an consecutiv, Orchestra Johann Strauss Ensemble îi invită pe spectatori la o călătorie în paşi de vals, polka sau mazurka, sub bagheta magică a extraordinarului Russell McGregor.

Spectacolul înseamnă o incursiune în lumea celor mai faimoşi compozitori ai lumii, precum Strauss, Lehar, Beethoven, Haydn, Mozart şi Schubert, dar include şi celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach precum şi colinde arhi-cunoscute, interpretate în engleză, germană sau română.

Johann Strauss Ensemble este una dintre puţinele orchestre din lume care a primit aprobarea urmaşilor celebrului compozitor să cânte în capela familiei Strauss. Soundul tipic austriac este pigmentat cu o porţie zdravănă de umor, aşa cum Strauss însuşi obişnuia să facă în urmă cu un secol şi jumătate, atunci când îşi aşternea Viena la picioare cu elegantele sale valsuri.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Unirea Shopping Center (etaj 2) şi online pe vreaubilet.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro, bilete.ro sau în oficiile Poştei Române şi în magazinele INMEDIO şi Germanos semnalizate Bilete.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Sandra Bullock, amenințată de un ucigaș plătit

realitatea

NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ a început pentru KATE MIDDLETON!

Whatever works – Taca taca. Lol. Lol.

realitatea

Gwyneth Paltrow, supărată din cauza prietenilor celebri

realitatea

Adelina Pestritu asteapta un BEBE!?

Top 10 cele mai sexy buze de la Hollywood

realitatea

Scrie un comentariu