Tabu
LIFESTYLE

“Picăturile de nas mi-au distrus viaţa”! Ce a patit o femeie de la un tratament banal

O femeie din SUA, Rosemary Jacobs, a trăit întreaga sa viaţă de adult afectată de o maladie rară, care a transformat-o într-o persoană de care cei din jur râd şi pe care o consideră extraterestră.

Rosemary Jacobs susţine că de 60 de ani a trăit afectată de o afecţiune rară, argyria, care i-a transformat culoarea pielii în argintiu şi a împiedicat-o să trăiască normal.

Acum pensionată, fosta învăţătoare a început să observe că se transformă după ce, la 11 ani, a început să folosească o serie de picături pentru nas care conţineau argint coloidal. Problema a fost că nuanţa pielii s-a schimbat în timp, nu peste noapte şi că nuanţa a fost greu de observat la început de către Jacobs şi de către membrii familiei sale, când au înţeles ce se petrece fiind deja prea târziu.

Afecţiunea de care suferă femeia a făcut ca pielea să aibă culoarea albastră sau argintie, fapt produs de acumularea de argint din corp. Se crede că procesul e ireversibil.

Jacobs, care trăieşte singură şi nu a putut avea relaţii sentimentale îndelungate, spune că i-a fost foarte greu să îşi găsească slujbe din cauza felului îi care arată.

“Am fost disperată când mi-au spus că nuanţa argintie a pielii mele e permanentă. N-am mai avut o culoare normală de atunci şi asta mi-a distrus viaţa. Oamenii au fost foarte răi”, spune ea, citată de Daily Mail.

ARTICOLE SIMILARE

Fenomen uimitor pe cer, pe 28 octombrie 2023

Andreea Damian

Ce i s-a intamplat unei femei care a facut sex in fiecare zi, timp de un an!

Mircea Badea, gafa de zile mari: A ajuns la nunta lui Piedone din greseala! “Era alta mireasa”

OANA ROMAN: Decizie dramatica dupa ce a fost parasita de tanarul ei sot

România a intrat în Air Schengen. Ce acte le sunt necesare minorilor pentru a călători

Andreea Damian

Cum alegi un fotograf pentru petrecerea de Revelion

realitatea

Scrie un comentariu