Home > Lifestyle > Mircea Badea, gafa de zile mari: A ajuns la nunta lui Piedone din greseala! “Era alta mireasa”

Mircea Badea, gafa de zile mari: A ajuns la nunta lui Piedone din greseala! “Era alta mireasa”

Prezentatorul TV Mircea Badea a trecut printr-o intamplare greu de imaginat, chiar la nunta colegei lui de trust, Sandra Stoicescu, unde a ajuns cu intarziere pentru ca… a trecut, din greseala, si pe la petrecerea fiului lui Piedone.

Badea a povestit, amuzat, cum a reusit sa gafeze chiar in cea mai importanta zi din viata colegei lui de trust. “M-am dus cu Gadea la nunta si am zis sa ne duca un prieten, ca sa bem si noi, respectiv Cristinel. Petrecerea a fost la Palatul Snagov si dupa ce am tot mers, la un moment dat Cristinel zice ca nu stie unde e. Apoi am cazut toti de acord ca nu poate fi decat la Snagov”, a spus prezentatorul TV.

Antenistul a continuat sirul povestirii: “La un moment dat ne-am oprit pe marginea drumului si am intrebat doi oameni unde e Palatul Snagov. Si nu stiau. Gadea zice ca sigur e la Izvorani si am pornit intr-acolo. Am mai intrebat pe cineva care nu stia nici el unde e. Gadea a zis sa mergem prin padure si sa nu ne intoarcem si am luat-o prin padure, printre niste pomi si am ajuns la Palatul Snagov prin padure. La poarta unu’: ‘Unde va duceti? Sunteti invitati la nunta?’. ‘Nu, am venit la sto’ asa… sa-i facem o surpriza’. Zic: ‘Tu ce crezi?’. S-a uitat pe lista si ne-a gasit acolo…”.

Insa cea mai amuzanta parte a inatmplarii a fost pastrata pentru finel. “Am ajuns intr-o bucatarie, din greseala, si am ajuns prin spate. Am intrat la nunta prin bucatarie. Si nu recunosteam pe nimeni. Mireasa nu era Sandra. Ajunsesem la nunta la baiatul lui Piedone”, a incheiat Mircea Badea.

Articole asemanatoare
Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!
TOP 5 Bancuri despre ALEGERI
MIRCEA BADEA umilit de ZAVORANU: “Nu e dotat, e un frustrat!”
Scandal cu MIRCEA BADEA = Multi bani pierduti de Antena 3

Comenteaza acest articol

Mircea Badea, gafa de zile mari: A ajuns la nunta lui Piedone din greseala! “Era alta mireasa”

by   1 min
0