Tabu
BEAUTYWhat's hot

Simona Patruleasa – Secretul frumusetii de Sarbatori

O descoperire revolutionara in industria cosmetica este BBL (Broad Band Light), cea mai puternica si eficienta modalitate pentru a incetini imbatranirea si a intoarce in timp pielea lezata de soare. Simona Patruleasa a ales sa incerce acest tratament rapid, care nu necesita zile de recuperare, inainte de Sarbatori.

Stresul, oboseala acumulata in timpul unei zile solicitante, poluarea, bronzul, sunt doar cativa factori care supara tenul oricat de bine ai fi inzestrat genetic. Tratamentul Forever Young descoperit in clinica Fazzada m-a facut sa raman uimita de ce efecte poate avea tehnologia de ultima generatie intr-un timp foarte scurt. Pielea a incetinit procesul de imbatranire, avand in acelasi timp fermitate, elasticitate si hidratare, elemente de care orice femeie are nevoie”, a explicat Simona Patruleasa

Tratamentul Forever Young este realizat prin intermediul laserului Sciton, care foloseste acest tip special de lumina, BBL, obtinut prin tehnologia unor lampi gemene. Tratamentul ajuta la restaurarea modelului de expresie genetica a pielii imbatranite pentru a semana cu cea tanara.

Sedinta dureaza maximum 30 de minute, fara sa se resimta orice fel de durere. Tratamentul incepe prin aplicarea unui gel, pentru ca apoi sa fie aplicata lumina. In functie de probleme, acesta poate fi realizat pe orice regiune a corpului, incepand de la fata si pana la brate, genunchi, abdomen si chiar spate. Mai mult decat atat, Forever Young este singura procedura antiaging ce trateaza si previne, in acelasi timp, petele de batranete (keratoza senila), petele de soare (keratoza solara), pistruii (efelide), dar si rosaceele, venectaziile sau hemangioanele, care dispar dupa prima sau a doua sedinta.

Sunt recomandate 3-5 sedinte pe an, pe tot parcursul vietii, fiind o rutina de ingrijire care face timpul reversibil. Pretul unei sedinte Forever Young este de 200 euro.

ARTICOLE SIMILARE

Afla care sunt tendintele in make-up primavara/vara 2016

realitatea

ROXANA IONESCU vrea sa se marite din nou!

Andreea Mantea, la cutite cu mama lui Stefan Stan! “M-a injurat si m-a blestemat!”

MENIUL de la nunta Biancai cu Victor Slav

Monica s-a casatorit cu Mr Pink!? Cum a anuntat evenimentul

SIMONA GHERGHE – foto sexy in piscina!

Scrie un comentariu