Tabu
LIFESTYLE What's hot

Top cinci: vedete care arată mai bine ca-n adolescență!

Odată cu înaintarea în vârstă îți faci griji că trăsăturile feței ți se înăspresc, apar primele riduri… și-n final îmbătrânești. Ei bine, aceste griji sunt departe de câteva vedete care parcă au descoperit elixirul tinereții. Iată care sunt vedetele care arată mai bine odată cu trecerea anilor:

1. Justin Timberlake. Deși nici la 20 de ani nu era de lepădat, fiind foarte curtat de femei, acum la 32 de ani este votat ca fiind unul dintre cei mai sexy bărbați ai lumii. Cu siguranță, stilul său vestimentar a fost transformat într-un business man like. Cântărețul a renunțat la cârlionții blonzi care l-au consacrat și a optat pentru look-ul unui bărbat cizelat.

2. O altă transformare șocantă îi aparține actorului Zac Efron. Dacă atunci când a debutat era un adolescent pasionat de actorie, la 26 de ani Zac este considerat cel mai hot star al ultimilor 10 ani. Nu de puține ori, actorul a fost numit “americanul care a frânt inimile”.

3. Kelly Osbourne a trecut de la statutul de rățușca cea urâtă la fiica cea atrăgătoare a soților Osbourne. Dacă în adolescență, Kelly era o răzvrătită și avea un stil greu de definit, acum, Kelly a devenit un designer vestimentar care are foarte mare grijă cu silueta dar și vestimentația sa.

4. Zooey Deschanel este dovada clară că înaintarea în vârstă poate fi un lucru benefic. Actrița s-a schimbat foarte mult de la debutul său pe scena cinematografică. Să treacă de la conceptul de ”fată modestă” și până la ”hot mama”, a fost nevoie doar de câțiva ani. 

5. Stilul cântăreței Gwen Stefani s-a adaptat oricărui trend, făcând-o pe aceasta mai mereu un reper în ceea ce privește stilul vestimentar. Însă, dacă în anii 1990 afișa un look destul de ”țipător”, puternic accesorizat, astăzi cântăreața se bucură de un look sexy dar classy.

ARTICOLE SIMILARE

SOC! A murit cel mai iubit concurent de la “Romanii au talent”!

ADRIAN NASTASE a ajuns la puscarie!

Cum să organizezi o petrecere specială

realitatea

Ultima trăsnaie la modă: sprâncenele în coadă de pește

Andreea Damian

Update: CRIMA? Baiatul disparut de Valentine’s Day a fost gasit mort in Dambovita

Cove se casatoreste! Uite cum arata logodnica lui

Scrie un comentariu