Home > Lifestyle > Cu un zâmbet, poţi cuceri lumea!

Cu un zâmbet, poţi cuceri lumea!

O ştiau şi Mona Lisa, şi Julia Roberts, dar parcă niciodată n-a fost mai simplu decât în era internetului. Când, paradoxal, se fac milioane de fotografii, şi toate se uploadează, dar unele ajung virale, iar protagoniştii lor, “memes” (adică, unităţi stilistic-culturale cu valoare de emblemă, în caz că citeşte şi bunica voastră acest articol.)

Celebritatea complet neaşteptată l-a trăsnit pe un băiat nevinovat pe 31 martie 2012, când un fotograf pe nume Will King le făcea poze participanţilor la un concurs de alergat din South Carolina, numit Cooper River Bridge Run. Evident, n-a făcut O poză, ci aproape 100, pe care le-a pus pe Flickr şi Facebook. În schimb, una singură avea să devină virală, cu peste 300.000 de vizualizări într-o singură oră – şi născătoare a “meme”-ului “tipului ridicol de fotogenic”. 

Data viitoare când te fotografiază unu’ pe stradă, zâmbeşte!

c30În cel mai scurt timp, toţi internauţii au simţit că poza asta îi gâdilă în creativitate. Şi, cu fiecare dintre mostrele de mai jos, celebritatea zâmbăreţului s-a răspândit ca ciuma în Europa medievală.

“Zâmbetul tău e lumea mea!”

c30Şi de atunci, lucrurile au evoluat în deplina lor ilaritate:

Apostolul urâtelor

Sau:

Şi, evident:

Iar protagonistul acestui zâmbet, Zeddie Little, a ajuns – ei, bine, datorită unui zâmbet! – invitat al emisiunii Good Morning, America, unde i s-a cerut… să zâmbească.

Unicul lucru mai ilar decât succesul fulminant al acestui zâmbet irezistibil e, probabil, când ne imaginăm ce le trecea prin cap celor două doamne urâte care alergau în linia I: “Aoleu, o poză în care o să arătăm naşpa! Dar ce contează, oricum n-o vede nimeni, nu?”

Foto: knowyourmeme.com

Articole asemanatoare
aparat dentar
Aparatul dentar invizibil sau colorat? Pe care îl alegi pentru a maximiza estetica zâmbetului
În Rusia mii de persoane protestează împotriva legii privind securitatea cibernetică
momo
S-au convins că provocarea „Momo” care împinge copiii la sinucidere e de fapt o păcăleală
Zâmbetele nou-născuților nu sunt doar un reflex iar bebelușii socializează încă din primele ore

Comenteaza acest articol

Cu un zâmbet, poţi cuceri lumea!

by   1 min
0