Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Cu un zâmbet, poţi cuceri lumea!

O ştiau şi Mona Lisa, şi Julia Roberts, dar parcă niciodată n-a fost mai simplu decât în era internetului. Când, paradoxal, se fac milioane de fotografii, şi toate se uploadează, dar unele ajung virale, iar protagoniştii lor, “memes” (adică, unităţi stilistic-culturale cu valoare de emblemă, în caz că citeşte şi bunica voastră acest articol.)

Celebritatea complet neaşteptată l-a trăsnit pe un băiat nevinovat pe 31 martie 2012, când un fotograf pe nume Will King le făcea poze participanţilor la un concurs de alergat din South Carolina, numit Cooper River Bridge Run. Evident, n-a făcut O poză, ci aproape 100, pe care le-a pus pe Flickr şi Facebook. În schimb, una singură avea să devină virală, cu peste 300.000 de vizualizări într-o singură oră – şi născătoare a “meme”-ului “tipului ridicol de fotogenic”. 

Data viitoare când te fotografiază unu’ pe stradă, zâmbeşte!

c30În cel mai scurt timp, toţi internauţii au simţit că poza asta îi gâdilă în creativitate. Şi, cu fiecare dintre mostrele de mai jos, celebritatea zâmbăreţului s-a răspândit ca ciuma în Europa medievală.

“Zâmbetul tău e lumea mea!”

c30Şi de atunci, lucrurile au evoluat în deplina lor ilaritate:

Apostolul urâtelor

Sau:

Şi, evident:

Iar protagonistul acestui zâmbet, Zeddie Little, a ajuns – ei, bine, datorită unui zâmbet! – invitat al emisiunii Good Morning, America, unde i s-a cerut… să zâmbească.

Unicul lucru mai ilar decât succesul fulminant al acestui zâmbet irezistibil e, probabil, când ne imaginăm ce le trecea prin cap celor două doamne urâte care alergau în linia I: “Aoleu, o poză în care o să arătăm naşpa! Dar ce contează, oricum n-o vede nimeni, nu?”

Foto: knowyourmeme.com

ARTICOLE SIMILARE

Retete de vara – Inghetata tiramisu

realitatea

Spune-mi ce fată ești ca să-ți spun ce aplicație ți se potrivește!

realitatea

Cea mai URATA femeie din lume – MESAJUL ei

Revenire neașteptată

realitatea

Excesul de fructe duce la îngrășare

realitatea

Dan Negru, TORTURAT de sotia lui: “Urlu ca nebunu’ când vrea să-mi…”

Scrie un comentariu