Home > Lifestyle > De ce s-a ingrasat Ioana Ginghina! Face un tratament agresiv pentru…

De ce s-a ingrasat Ioana Ginghina! Face un tratament agresiv pentru…

In ultimele doua luni, Ioana Ginghina a luat proportii, iar acest lucru se observa cu ochiul liber. Insa, nu s-a ingrasat pentru ca ar manca prea mult, ci pentru ca face un tratament hormonal agresiv, care i-a dat organismul peste cap.

In anul 2007, Ioana Ginghina a pierdut o sarcina aflata in luna a saptea de evolutie. Actrita a trecut atunci prin momente cumplite, insa nu s-a dat batuta cu una, cu doua. Dorinta de a deveni mama a fost mult mai mare decat teama ca ar putea pierde si urmatoarea sarcina. In 2008, norocul i-a suras din nou Ioanei, care a adus pe lume o fetita sanatoasa.

Ioana Ginghina isi doreste enorm sa devina mamica, motiv pentru care a recurs la fel de fel de tratatemente, care au lasat urme adanci asupra siluetei sale, dar mai ales asupra tenului.

“Am 39 de ani, iar organismul meu nu mai functioneaza ca la 25. Fac tratamente pentru a putea ramane insarcinata, iar acesta este motivul pentru care m-am ingrasat. Insa, nu imi pasa, am devenit putin obsedata pe faza cu sarcina. Nici macar nu conteaza daca voi avea o fata sau un baiat. Important este ca minunea sa se intample. Aceste tratamente dau reactii adverse destul de severe, insa sunt pregatita de orice”, a declarat Ioana, pentru CANCAN.ro.

Articole asemanatoare
gravidă
La fiecare 11 secunde, o gravidă sau un nou-născut moare undeva în lume – raport ONU
poluare
Particule de poluare au fost găsite în placenta gravidelor – studiu
travaliu
De ce vor gravidele să-și țină partenerii de mână când intră în travaliu
analize
Analize pe care o femeie trebuie să le facă înainte de a rămâne însărcinată

Comenteaza acest articol

De ce s-a ingrasat Ioana Ginghina! Face un tratament agresiv pentru…

by   1 min
0