Home > Lifestyle > George Clooney, pentru prima oara tatic

George Clooney, pentru prima oara tatic

Actorul George Clooney, in varsta de 53 de ani, se pregateste de doua evenimente foarte importante. In toamna, starul se va casatori cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin, iar in ianuarie 2015, va deveni tatic.

Potrivit presei de peste Ocean, Amal este gravida in trei luni, lucru pe care l-a anuntat, de curand, si parintilor. De fapt, speculeaza jurnalistii americani, acesta este si motivul pentru care George si iubita lui se grabesc cu nunta. “Zilele trecute, prietenii lui Amal au observat ca are burtica mai rotunjoara decat de obicei, iar cand unul dintre ei a intrebat-o daca nu cumva este gravida, s-a inrosit si a refuzat sa raspunda. Faptul ca nu a negat lamureste lucrurile”, a declarat un apropiat la avocatei pentru presa americana.

Potrivit aceleiasi surse, in vreme ce Allamudin este disperata sa se afle ca va deveni mamica, George Clooney este disperat sa ascunda acest lucru si incearca sa deturneze atentia de la subiect anuntand ca pune la bataie doua milioane de dolari pentru organizarea nuntii. Din cate se pare, fericitul eveniment va fi organizat la vila pe care actorul o detine in Italia, iar pana acum, pe lista de invitati ar figura 500 de persoane. “George vrea, totusi, sa reduca numarul musafirilor la doar 200 de persoane”, a mai dezvaluit sursa jurnalistilor americani.

Articole asemanatoare
Kylie Jenner
Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume. Prezențe neașteptate în top 10
Amal Alamuddin
Amal Alamuddin, dezvăluiri despre mariajul cu George Clooney
Beauty tips de la Doamna Clooney
Nunta lui GEORGE CLOONEY / Album FOTO!

Loading...

Comenteaza acest articol

George Clooney, pentru prima oara tatic

by   1 min
0