Home > Lifestyle > Huidu SE LEAPĂDĂ de Gainuşă, Mistreţu` şi Dezbrăcatu`: “Cronica Cârcotaşilor” e IDEEA MEA, ei au fost COOPTAŢI”

Huidu SE LEAPĂDĂ de Gainuşă, Mistreţu` şi Dezbrăcatu`: “Cronica Cârcotaşilor” e IDEEA MEA, ei au fost COOPTAŢI”

Surse apropiate cârcotaşilor au dezvăluit, pentru “ring”, că Huidu era deja dezamăgit de Găinuşă şi de Dezbrăcatu`:  “Nu mă simt neapărat trădat. Nu pot spune cum mă simt, e opţiunea fiecăruia. N-am fost surprins, povestea e mult mai veche, înaintea rupturii de la Kiss FM. Nu a greşit nimeni, s-a ajuns la concluzia că unii au făcut mai mult ca alţii. Loialitatea nu se măsoară în cuvinte, ci în fapte. Am început proiectul singur, nu a venit nimeni să-mi spună ce şi cum să fac. Oamenii care au plecat acum, Mistreţu`, Mişu şi Dezbrăcatu`, au fost cooptaţi, nu a avut nimeni ideea, nu a plecat nimeni cu ea, au marşat la ea şi au mers mai departe. Fiecare e liber să aleagă. Ce să fac, să-i oblig?! Ei nu aveau contract cu «Cronica Cârcotaşilor», ci cu Prima TV. În afara celor trei, echipa a rămas aceeaşi”.

De cealaltă parte, foştii cârcotaşi susţin că au fost nevoiţi să renunţe la Şerban, preferând să evite motivele. “Nu a fost niciun scandal, echipa era de faţă. Nu sunt supărat. Şerban este şi va fi naşul meu şi al fetei mele. Dar loialitatea trebuie să fie reciprocă. Sunt doar trist că las în urmă o muncă de 14 ani. Dar privesc cu optimism spre viitor şi am încredere în oamenii cu care fac echipă”, a declarat, pentru “ring”, Mihai Găinuşă. Şi Codruţ Kegheş, alias Cătălin Dezbrăcatu`, consideră că a procedat corect: “Nu vorbim despre trădare, ne-am întâlnit la o şedinţă generală şi fiecare şi-a spus doleanţa şi a ales ce va face”.

Articole asemanatoare
GAINUSA si DEZBRACATU se muta la Radio 21!
GAINUSA – acuze la adresa lui HUIDU / De ce s-a rupt echipa Cronicii Carcotasilor
Nou scandal cu Huidu! GAINUSA si DEZBRACATU pleaca de la Cronica Carcotasilor!
Andreea Bănică – Secrete de înfrumusețare

Comenteaza acest articol

Huidu SE LEAPĂDĂ de Gainuşă, Mistreţu` şi Dezbrăcatu`: “Cronica Cârcotaşilor” e IDEEA MEA, ei au fost COOPTAŢI”

by   1 min
0