Home > Lifestyle > “Vocea Romaniei” a luat bataie de la o emisiune pentru copii!

“Vocea Romaniei” a luat bataie de la o emisiune pentru copii!

Finala show-ului “Vocea Romaniei”, care a avut loc joi seara la PRO TV, editie castigata de “elevul” lui Horia Brenciu, Mihai Chitu, a strans in fata micului ecran 1,79 milioane de telespectatori la nivel national, arata paginademedia.ro, insa, paradoxal, concursul de la PRO nu a fost lider de audienta.

Cea de-a treia finala “Vocea Romaniei” a fost devansata la capitolul rating de emisiunea “MagicStar” de la Antena 1, prezentata de Dan Negru, care s-a suprapus pret de trei ore si jumatate (20:30-00:30) cu show-ul protevist. Este o adevarata surpriza pentru cei interesati de astfel de cifre, avand in vedere ca show-ul Antenei 1, un “NextStar” special de Craciun, era unul inregistrat.

vocea 2
Dan Negru si emisiunea lui pentru copii a castigat la nivel national, avand o audienta de 1,82 milioane de telespectatori, atat timp cat cele doua show-uri s-au suprapus pe intervalul orar, cu precizarea ca “Vocea Romaniei” s-a dus dincolo de ora 0:30. “În audienţe de televiziune, cei mici de la Next Star i-au bătut pe cei mari”, s-a laudat Dan Negru pe Facebook, mandru nevoie mare ca emisiunea Antenei 1 a depasit “Vocea Romaniei”. Si la “urban”, Antena 1 a fost peste PRO TV, cu 1.052.000 telespectatori, fata de 991.000 ai fanilor PRO TV care s-au uitat la “Vocea Romaniei”. Lucrurile au stat diferit doar pe targetul comercial (18-49 de ani), practic publicul care conteaza. Acolo, PRO-ul a fost numarul 1, cu 552.000 de persoane, fata de 404.000 la Antena 1.

Articole asemanatoare
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei
David Bisbal vine la Vocea Romaniei
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!
Deznodamant trist la Vocea Romaniei: Ivana Farc / Totul despre relatia ei cu Tudor Chirila

Comenteaza acest articol

“Vocea Romaniei” a luat bataie de la o emisiune pentru copii!

by   1 min
0