Tabu
LIFESTYLE

Minunile din viata lui Mihaita Nesu!

Inainte de Craciun, Mihaita Nesu a primit primele semnale ca starea lui medicala se imbunatateste.

Dupa o accidentare care l-a imobilizat intr-un scaun cu rotile si medici care i-au taiat orice speranta ca-si va mai reveni, Mihaita Nesu, fotbalistul-kamikaze, cum il alintau specialistii din fotbal, a fost obligat sa creada intr-un miracol.

Dupa mai multe interventii si exercitii de recuperare, fostul international aproape ca se resemnase cu ideea ca v-a mai putea merge si s-a concentrat pe o activitate menita sa-i ajute pe altii. A infiintat o fundatie care strange fonduri pentru copiii cu dizabilitati.

nesu 2

Toate rugaciunile parca i-au fost ascultate, iar acum, inainte de sarbatori, Mihaita Nesu ar putea sa zica mai mult ca oricand ca miracolele se intampla. Celor care nu renunta!

Dupa ce a fost sfatuit sa incerce tratementele unei clinici de recuperare din Statele Unite, Nesu a reusit performanta de a se ridica in picioare, dupa doi ani in care nu a fost capabil sa se foloseasca decat de gura si un pix.

Imaginea este absolut emotionanta, iar fostul fotbalist promite sa urmeze antrenamentele si sa lupte sa mearga pe picioarele lui!

ARTICOLE SIMILARE

La ce putem folosi o pereche de manusi chirurgicale?

realitatea

La 84 de ani, Clint Eastwood îşi înşală amanta cu altă femeie

Situații în care părinții își rănesc copiii și nici nu își dau seama

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 10 aprilie!

Bianca Drăguşanu e deja însărcinată?: “Ne anuntă în câteva zile de botez”

Cum arata fiicele Elenei Cârstea!

Scrie un comentariu