Tabu
LIFESTYLE

Fanii au ras de Ramona Gabor pe Facebook! Ce au putut sa-i spuna!

O data cu trecerea in anul 2014, Ramona Gabor a tinut sa le spuna “La multi ani!” fanilor sai de pe Facebook.

S-a pozat cu iubitul cel bogat alaturi si apoi a postat fotografia pe pagina sa oficiala de pe reteaua de socializare. Nu a durat prea mult ca internautii au si inceput sa o taxeze pentru detaliile din imagine. “La multi ani tuturor! Va doresc sa aveti cel mai bun an, plin de impliniri, succese, sanatate si multa dragoste! Va imbratisez cu drag!”, a fost mesajul scris de fotomodel.

Insa, cum in imagine se vedea televizorul care era pornit pe un canal de desene animate, un fan nu s-a putut abtine si a luat-o la misto: “Bine ca televizorul e pe programul pe care-l intelegeti amandoi”. In plus, nici iubitul Ramonei Gabor nu a scapat de ochiul atent al fanelor. Una dintre utilizatoarele Facebook chiar a facut glume de sprancenele arabului, care nu arata prea bine…”Oare cine l-a pensat pe domnu’? O fi vrut sa economiseasca pentru un cadou frumos de sfarsit de an? Iar airbed-ul care tine loc de pat, canapea sau ce or vrea ei…”, a scris fana.

In schimb, au fost si altii care i-au transmis mesaje frumoase si de incurajare: “Sa fii iubita, sa te tii de jobul care te-a lansat si esti frumoasa. Ai acum noroc de un baiat care te iubeste! si te insoteste oriunde vrei sa calatoresti; ati fost fete nascute cu noroc si o mama care v-a iubit enorm si a fost alaturi de voi”.

ARTICOLE SIMILARE

Scrisorile lui TS Eliot fac lumină despre o relație amoroasă cu o profesoară pe care o disprețuia

realitatea

Tehnologia ne face să ne simțim mizerabil. Dar putem schimba asta, acum!

Andreea Damian

Oana Zavoranu, declaratie sincera: “Mi-am dat seama ca taranca eram eu”

Cum (re)trezim pofta de citit? Șase sfaturi simple

Andreea Damian

Presară bicarbonat de sodiu pe saltea. Motivul te va pune pe gânduri

Andreea Damian

Iulia Vântur, look nou şi o rochie senzaţională la «Dansez pentru tine»

Scrie un comentariu