Tabu
LIFESTYLE

“Este un copil urat”: O renumita prezentatoare TV, despre fetita lui Kim Kardashian

Kim Kardashian este adesea criticata atat pentru operatiile estetice la care se presupune ca a recurs, cat si pentru stilul ei vestimentar, insa iata ca nici fiica ei nu scapa de comentarii rautacioase.

Joan Rivers, cunoscuta pentru comentariile intepatoare aduse la adresa vedetelor si mai ales la adresa celor care gresesc grav din punct de vedere vestimentar a mers mai departe ca niciodata si a criticat un copil de doar cateva luni.

“N-am vazut niciodata un copil care sa aiba atata nevoie de o epilare cu ceara!”, a fost mesajul rautacios pe care vedeta in varsta de 80 de ani i l-a transmis lui Kim Kardashian, mama copilei.

kim 2

Potrivit dailymail.co.uk, moderatoarea emisiunii TV unde vedetele sunt aspru judecate pentru tinutele neinspirate pe care le poarta la diverse evenimente mondene a declarat ca North West este un copil urat, dupa ce l-a vazut cu ochii ei pe platourile de filmare.

Avand in vedere reactia nepotrivita a vedetei de televiziune, toata lumea se asteapta acum ca tatal micutei North, care este absolut indragostit de fiica lui si care isi doreste o copilarie normala pentru aceasta, sa reactioneze si sa-i ia apararea in fata celor ce o judeca de la o varsta asa frageda.

ARTICOLE SIMILARE

Deichmann – pagina noua de Facebook

4 sfaturi utile pentru cumpărarea unui pat și a unei saltele noi

Andreea Damian

Castele de legendă

realitatea

De ce Amelia Windsor și Kitty Spencer poartă titlul de lady în loc de prințesă sau ducesă

Andreea Damian

Nepoata lui Arsinel s-a retras la manastire, apoi a incercat sa se sinucida!

Condimentul banal care ține pisica departe de bradul de Crăciun

Andreea Damian

Scrie un comentariu