Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Ozana Barabancea: “Multumesc celor care m-au improscat cu noroi si celor care m-au umilit!”

Ozana Barabancea a dat de pamant cu toti cei care nu au crezut in ea. Cantareata a scris un mesaj extrem de agresiv pe contul sau de pe Facebook, ce ii vizeaza pe aceia care au umilit-o.

Fosta jurata de la “Te cunosc de undeva” a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur adresat celor care au vorbit-o de rau si care au dezamagit-o.

“Sunt excitata psihic si entuziasmata pana la agresiv…. dar ma pot stapani pentru ca bucuria inspiratiei si scopul meu motivational ma indeamna sa structurez cel mai mare si important proiect din viata mea. Atentie! Multumesc tuturor celor care m-au dezamagit si m-au improscat cu noroi de-a lungul vietii, multumesc celor care au crezut mai putin in mine, multumesc celor care m-au umilit si aruncat (ca n-au nimerit gunoiul), multumesc celor care m-au subestimat.

Toate aceste suturi in fund mi-au daruit un disconfort vizibil si multe tristeti, lacrimi, frustrari, lupte interioare. Dar eu renasc din propria-mi cenuta si acum rad cu gura pana la urechi si ma gandesc la propulsarea mea spre orbita.

Ma asalteaza inspiratia si am muza cu mine. Sunt plina de idei si construiesc cel mai mare proiect al vietii mele. Doar atat mai spun. I-am iertat! Ca am treaba multa! Dupa mine, Potopul!”, a scris Ozana Barabancea.

ARTICOLE SIMILARE

Câini care au SALVAT vieţi

Horaţiu Mălăele şi Mihai Constantin AU RECREAT o FOTOGRAFIE pe care AU FĂCUT-O ÎN URMĂ CU 39 de ani!

200.000 DE BUCUREȘTENI AU PETRECUT LA „LAMINOR WINTER WONDERLAND”, ÎN PRIMUL WEEKEND

Tabu Tabu

Desert de toamna – spuma de gutui

realitatea

Cum să gestionezi anxietatea provocată de călătoriile în transportul public

Andreea Damian

Ce spune Alina Puscas despre impacarea cu sotul sau

Scrie un comentariu