Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Reacţia doctorului Zamfir, după ce a fost acuzat că avea o relaţie cu Aura Ion

Doctorul Radu Zamfir, unul dintre medicii salvaţi în urma accidentului din Apuseni, a reacţionat după ce a fost acuzat pe Facebook că ar fi avut o relaţie cu Aurelia Ion, studenta moartă în tragedia aviatică.

”Eşti un b…, dr. Zamfir! Nu un erou naţional! Dr. Zamfir avea o relaţie extraconjugală cu Aura Ion. Nu erau amanţi, aşa cum spun unii dintre colegii lui Zamfir, ci numai o nouă cucerire a acestuia, o nouă victimă. Pentru că, deşi căsătorit cu o doamnă doctor cardiolog de la Floreasca, fostă colegă a lui din facultate, domnul Zamfir este cunoscut ca un mare crai printre asistente, rezidente şi tot ce pică. Zamfir a luat-o pe Aura în avion, pe riscul lui, pentru că altfel nu ar fi urcat ea acolo, doar fiindcă îşi dorea să înveţe mai mult. În plus, revin şi spun: prelevarea şi transplantul sunt domenii care necesită cel puţin 6 ani după rezidenţiat şi nu este predat studenţilor decât în medii sigure şi opţional. În niciun caz în situaţii de urgenţă, aşa cum a fost prezentat acest caz”, a scris pe contul său de Facebook doctorul Adrian M. de la Spitalul CFR din Constanţa.

Întrebat ce părere are despre această informaţie, dr. Radu Zamfir a răspuns: ”Acum sunt într-o operaţie, execut o manevră chirurgicală, dar vă rog să mă credeţi, sunt efectiv scandalizat de ce s-a spus. Sunt foarte, foarte indignat!”.

ARTICOLE SIMILARE

Chris Klein este noul iubit al lui Katie Holmes!

CE FRUMOASA era studenta UCISA in prima zi de cursuri… FOTO

Adrian Cristea rupe tăcerea: «Victor o brusca pe Bianca, o trăgea de păr»

7 pasi de urmat dupa achizitionarea unui automobil second hand

realitatea

La fiecare 16 minute, un roman moare de cancer pulmonar

Vezi care sunt destinatiile exotice de top pentru vara anului 2017

realitatea

Scrie un comentariu