Tabu
LIFE & LOVELIFESTYLE

Cea mai grasa femeie din Romania e gravida in 8 luni! Cine e tatal

Mariana Buică nu mai are linişte de când a aflat că este însărcinată, fix înainte cu o lună înainte de a-şi strânge bebeluşul în braţe. Femeia nu vrea să dezvăluie identitatea celui cu care a rămas însărcinată, însă cei care o cunosc spun că tatăl copilului ar fi soţul Victoriei Lăcătuş.

Fratele Victoriei Lăcătuş, femeia care, în urmă cu patru ani, aducea pe lume o fetiţă cu ajutorul unei armate de medici de la Spitalul Elias, face dezvăluiri incredibile despre bărbatul care ar fi lăsat-o însărcinată pe Mariana Buică.

marianas 2

“El a plecat de câteva luni în Italia, la părinţii lui, la cerşit. Cu asta se ocupă. Nu a adus fetiţei nici măcar un pampers sau un pachet de biscuiţi. Am văzut-o pe Mariana Buică cu el. A stat la el două luni.

Vreau să o avertizez să aibă mare grijă cu el. Să nu păţească precum sora mea, pe care a sedus-o şi apoi nu i-a mai păsat de ea şi nici de copil”, a spus bărbatul la emisiunea “La Măruţă”.

În faţa acestor dezvăluiri, Mariana Buică a rămas aproape fără cuvinte. Cea mai grasă femeie a negat că soţul Victoriei Lăcătuş ar fi tatăl copilului ei.

“Nu este tatăl copilului meu. A vrut să aibă ceva cu mine, aflasem despre soţia lui, despre fetiţa lui. M-a căutat foarte mult, a fost insistent, am vorbit la telefon. Este adevărat că ne-am vazut, dar dacă el şi-a abandonat copilul, cum puteam să fac eu unul cu el?

Bărbatul cu care am rămas însărcinată este de undeva de lângă Craiova, am încercat să am o relaţie cu el, dar nu s-a putut. M-a supărat şi faptul că el nu crede că m-a lăsat gravidă”, a mai spus Mariana Buică la Pro tv.

ARTICOLE SIMILARE

Oscar Wilde și celebrele sale citate

Andreea Damian

Pana ieri ridata si incercanata, Iuliana Marciuc a intinerit brusc!

SCANDAL-MONSTRU: Cheloo vs Guess Who

Eseul EMOŢIONANT scris de o elevă la simularea examenului de ROMÂNĂ! Profesorul care a corectat LUCRAREA i-a răspuns

CATALINA PONOR, victima unui site porno!

realitatea

Zodii care nu suportă criticile. Se simt atacate

Andreea Damian

Scrie un comentariu