Tabu
LIFE & LOVESlider

Zodii care nu suportă criticile. Se simt atacate

Există oameni care sunt suficient de siguri pe ei așa încât atunci când sunt criticați iau totul la modul constructiv. Pentru următoarele trei zodii, însă, atunci când sunt criticate se simt atacate și reacționează chiar și violent atunci când le spui că ceva nu e în regulă.

Unii au un soi de sistem de apărare care îi face să poată accepta criticile, să nu le pună la suflet, să le ia la modul constructiv, să treacă peste și să meargă mai departe.

Pe de altă parte, însă, există oameni, preponderent din anumite zodii, care nu vor accepta niciodată să-i critici. Când o face devin meschini și te atacă, pentru că de fapt sunt nesiguri pe ei și criticile le alimentează incertitudinile legate de propria persoană.

Leu

Leii cred că sunt cei mai buni din orice unghi i-ai privi. Ei sunt absolut convinși că nu pot să comită niciodată o greșeală sau să facă ceva altfel decât perfect și, prin urmare, nu știu cum să facă față criticilor. Pentru ei este o lovitură cumplită în orgoliu și iau criticile atât de personal încât se simt atacați dacă le reproșezi cel mai mic lucru. Vor reacționa imediat, pentru că în minte alor parează un atac. Nu vor învăța niciodată din lecțiile primite pentru că vor fi întotdeauna convinși că altcineva a greșit și că ei au fost nedreptățiți.

Fecioară

Fecioarele se cred perfecționiste. Pentru ei mai mult ca perfectul este un ideal, nu e un timp verbal. Fecioarele cred că au abilități și calități care le fac mai bune decât majoritatea oamenilor și superioare mulțimii. Când cineva le critică munca, se simte rănite și se asigură că persoana care a avut tupeul să spună ceva despre ele va ști exact cât de mult le-a greșit. Acest orgoliu nemăsurat al lor poate fi ușor rănit.

Săgetător

Săgetătorii sunt indivizi meschini și nesiguri pe sine. Nu pot accepta niciodată critici în mod constructiv pentru că le simt ca pe o lovitură în locul care-i doare cel mai tare: sufletul. Au obiceiul de a-și pune la îndoială abilitățile și astfel, atunci când altcineva îi critică sau îi arată cu degetul, nu se pot abține să nu se simtă răniți și insultați. Și nici nu se pot abține să se răzbune teatral.

ARTICOLE SIMILARE

Dinu Maxer a dat nas în nas cu noul iubit al Deei. Care au fost reacțiile

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu, despre MASTURBAREA LA FEMEILE singure

Selma Blair nu își mai vopsește părul și se bucură de noul look grizonat

Andreea Damian

Va rezista căsătoria ta și după ce trece criza coronavirusului?

Andreea Damian

Facebook elimină reclamele înșelătoare pentru medicamentele de prevenire HIV

realitatea

Prima reacție a Andreei Bălan după despărțirea de Tiberiu Argint

Andreea Damian

Scrie un comentariu