Tabu
BEAUTYSlider

Părul Angelinei Jolie a arătat groaznic pe covorul roșu. Greșeală de proporții în look-ul actriței

Dacă există cineva care rareori face o gafă în frumusețe sau în modă este Angelina Jolie (46 de ani). Cu toate acestea, actrița a făcut o gafă stilistică la premiera noului ei film Disney, „Eternals”, la Roma.

Angelina Jolie a fost criticată de internauți pe rețelele de socializare, după a apărut pe covorul roșu cu o coafură imperfectă și deloc corectă. A arătat superb într-o rochie Versace argintie, dar pririvile s-au oprit pe „treptele” ei neuniforme, lungi, maro, care i-au fost prinse direct de cap, adică pe extensiile sale care i-au fost aplicate neprofesional. Șuvițele au fost lăsate în mod neatent, neamestecate cu părul natural.

Angelina Jolie ‘Eternals’ Rome Film Festival 2021, Rome, Italy – 24 Oct 2021,Image: 639700250, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Când îți pui extensii de păr, se urmărește să nu existe nicio diferență între părul tău adevărat și extensii. Cu toate acestea, nu a fost cazul Angelinei Jolie. Fotografiile arată clar unde se termină părul ei și încep extensiile. Mulți oameni se întreabă dacă hairstylistul actriței pur și simplu a uitat să termine treaba.

Tot ce trebuie sa știi despre extensiile de păr

Din păcate extensiile au căpătat o reputație nu tocmai bună în anii precedenți, din cauza lipsei de experieță și de implicare a stiliștilor care le aplicp. Extensiile care sunt aplicate prost pot să fie vizibile la rădăcina părului, să aibă nuanțe ușor diferite față de părul natural sau pur și simplu să fie de o lungime nepotrivită, cum s-a întâmplat la Angelina Jolie.

De aceea primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când te decizi să-ți aplici extensii este salonul și specialistul care te va ajuta.

Poți să iei în calcul un look cu extensii când vrei o schimbare de look. Te-ai plictisit de imaginea actuală? Extensiile îți permit să experimentezi cu noi culori și forme. Poți să-ți folosești imaginația și să creezi o coafură cu șuvițe colorate, să încerci un ombre discret fără a-ți deteriora părul sau să te bucuri de un păr lung și superb fără grija că rezultatul e ireversibil.

Poți opta pentru extensii de păr dacă te confrunți cu o cădere accelerată a părului. Din fericire, tehnicile moderne de aplicare oferă soluții, fiind disponibile micro-extensiile, dau extensiile fir cu fir, ce maschează cu succes aceste imperfecțiuni.

Cum se îngrijesc extensiile?

Odată ce ai părăsit salonul cu noul tău look, grija pentru extensii cade în mâinile tale. Dacă vrei un efect natural de lungă durată, între vizitele de la salon trebuie să urmezi sfaturile stilisului. Acesta îți va explica cum trebuie să ai grijă de extensii și îți va recomanda produse speciale. Delicatețea este cuvântul cheie, nu trebuie frecat în exces și nu trebuie să te culci cu părul ud, deoarece se poate încurca. Nu trebuie să te vopsești, să-ți faci permanent sau să utilizezi orice alt tip de agent chimici, fără a consulta specialistul înainte.

ARTICOLE SIMILARE

Când s-ar fi despărțit, de fapt, Shakira și Pique. Răsturnare de situație: „N-a fost vorba despre infidelidate!”

Andreea Damian

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial, după aproape cinci ani de la despărțire

Andreea Damian

Motivul pentru care fiicele prințului Harry nu vor moșteni un titlu regal

Andreea Damian

Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă

Andreea Damian

„Obsedații” de telefonul mobil fac mai mult sex decât ceilalți

Andreea Damian

Spring make-up tutorial in nuante de roz

realitatea

Scrie un comentariu