Tabu
CULTURESlider

Bill Murray se alătură universului Marvel

Bill Murray se alătură universului cinematografic Marvel. Actorul fetiş al regizorului Wes Anderson, care este pe afişul filmului „The French Dispach”, a anunţat, într-un interviu acordat cotidianului german Frankfurter Allgemeine Zeitung, că recent a filmat pentru un nou film, „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”.

Întrebat despre faptul că îi place să filmeze cu aceiaşi cineaşti, de la Wes Anderson la Sofia Coppola, trecând pe la Jim Jarmush, Bill Murray a explicat că îi se întâmplă uneori să colaboreze cu perosane noi: „Ştiţi, recent am filmat pentru un film Marvel. Nu ar trebui să spun, dar nu contează”, a declarat el. „În orice caz, unele persoane au fost foarte mirate de decizia mea de a mă alătura unui astfel de proiect. Dar, pentru mine este clar: am învăţat să cunosc regizorul şi chiar îmi place. Este nostim, modest. Este tot ceea ce vreau de la un regizor”.

„Am acceptat deci, cu toate că nu sunt interesat ca actor de aceste adaptări mari ale benzilor desenate”, a continuat el, precizând că regizorul în cauză este Peyton Reed, realizatorul „American Girls”. Peyton Reed a semnat trilogia „Ant-Man” pentru Marvel.

Prevăzut pentru iulie 2023, filmul „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” îi va reuni pe Paul Rudd şi Evangeline Lilly în rolurile principale, precum şi pe Michael Douglas (Hank Pym), Michelle Pfeiffer (Janet van Dyne) şi Jonathan Majors (Kang the Conqueror).

ARTICOLE SIMILARE

Netflix lansează un magazin care vinde piesele iconice din serialul „Emily in Paris”

Andreea Damian

Trend alert | Căpșunele, cel mai cool și fresh imprimeu al verii

Andreea Damian

Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Imagini din noua locuință

Tabu Tabu

Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 28 octombrie

realitatea

Cătălina Ponor se mărită! Viitorul ei soț a mai fost căsătorit în trecut cu o artistă celebră

Andreea Damian

Scrie un comentariu