Tabu
Image default
CULTURESlider

Bill Murray se alătură universului Marvel

Bill Murray se alătură universului cinematografic Marvel. Actorul fetiş al regizorului Wes Anderson, care este pe afişul filmului „The French Dispach”, a anunţat, într-un interviu acordat cotidianului german Frankfurter Allgemeine Zeitung, că recent a filmat pentru un nou film, „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”.

Întrebat despre faptul că îi place să filmeze cu aceiaşi cineaşti, de la Wes Anderson la Sofia Coppola, trecând pe la Jim Jarmush, Bill Murray a explicat că îi se întâmplă uneori să colaboreze cu perosane noi: „Ştiţi, recent am filmat pentru un film Marvel. Nu ar trebui să spun, dar nu contează”, a declarat el. „În orice caz, unele persoane au fost foarte mirate de decizia mea de a mă alătura unui astfel de proiect. Dar, pentru mine este clar: am învăţat să cunosc regizorul şi chiar îmi place. Este nostim, modest. Este tot ceea ce vreau de la un regizor”.

„Am acceptat deci, cu toate că nu sunt interesat ca actor de aceste adaptări mari ale benzilor desenate”, a continuat el, precizând că regizorul în cauză este Peyton Reed, realizatorul „American Girls”. Peyton Reed a semnat trilogia „Ant-Man” pentru Marvel.

Prevăzut pentru iulie 2023, filmul „Ant-Man and the Wasp: Quantumania” îi va reuni pe Paul Rudd şi Evangeline Lilly în rolurile principale, precum şi pe Michael Douglas (Hank Pym), Michelle Pfeiffer (Janet van Dyne) şi Jonathan Majors (Kang the Conqueror).

ARTICOLE SIMILARE

Larsa Pippen, „sora” secretă a lui Kim Kardashian, de care puțini au auzit

Andreea Damian

Tom Hanks, mesaj către cei care nu poartă mască

Andreea Damian

Afla care sunt riscurile intr-o relatie secreta

realitatea

Există o legătură între infecțiile din timpul sarcinii și autismul copilului, spun cercetătorii

Andreea Damian

Ce face Adelina Pestrițu după ce scăpat de coronavirus

Tabu Tabu

Cine e Harley Bird, vocea din spatele purcelușei Peppa. La 16 ani deține o avere impresionantă

Andreea Damian

Scrie un comentariu