Tabu
PEOPLESlider

Jennifer Lawrence va face petrecerea burlăcițelor. Adele se ocupă cu organizarea

Adele se va ocupa personal cu organizarea petrecerii burlăcițelor bunei sale prietene, actrița Jennifer Lawrence.

Cântăreața britanică în vârstă de 31 de ani ar fi auzit că eroina din Jocurile foamei a fost cam dezamăgită că de la petrecerea sa de logodnă au lipsi oameni importanți ei. Dar absența lor a fost justificată prin faptul că vedeta ar fi lansat invitațiile în ultimul moment și mulți invitați aveau deja alte angajamente, scrie The Sun. Solista va pregăti o petrecere și promite „să fie nebună”. Numai stele mari vor participa la eveniment.

Adele aproape că nu a acceptat rolul de organizator, pentru că e cu moralul la pământ din cauza divorțului. A decis însă să facă față provocării. În vârsta de 28 de ani, Jennifer Lawrence știe să petreacă. E nerăbdătoare să participe la petrecerea burlăcițelor, dar până atunci filmează de zor în New Orleans.

Jennifer Lawrence s-a logodit cu directorul unei galerii de artă, Cooke Maroney (34 de ani), în luna februarie. Actrița premiată cu Oscar pentru rolul principal din Silver Linings Playbook are o relaţie cu dealerul de artă din iunie 2018. Cei doi s-au cunoscut în 2013 prin intermediul unei cunoştinţe comune, actriţa Laura Simpson.

Lawrence a declarat pentru „Entertainment Tonight” că intenționează să renunțe la actorie pentru a se concentra asupra activismului politic. Ea a afirmat că această mișcare are drept scop atragerea mai multor „tineri care să fie implicați politic”.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Sorin Onisor – Despre copilarie

realitatea

Jim Jarmusch, un film nou: e cu zombie și în el joacă doar actori unul și unul

realitatea

Modul în care Valentino își reinventează linia de accesorii

Andreea Damian

Beth Harmon, eroina din The Queen’s Gambit, o face „șah mat” pe Emily din Paris

Andreea Damian

Eminem, piesă nouă, dar incomodă pentru victimele atacului cu bombă de la Manchester Arena

Andreea Damian

Olivia Addams, videoclip împotriva bullyingului

Tabu Tabu

Scrie un comentariu