Tabu
Image default
lifestyle

Å¢ine poveștile copilăriei departe de spital

Sub sloganul „Tine povestile copilariei departe de spital”, proiectul ”Pași Către Viață” este la a doua sa manifestare din seria de patru evenimente caritabile desfășurate pe parcursul verii 2009 în București. Proiectul, are ca scop strângerea de fonduri pentru secția de oncologie pediatrică a Spitalului Clinic Marie Curie si se compune dintr-o serie de evenimente cultural-urbane care se vor desfășura în parteneriat cu Laptaria lui Enache.

Pe data de 28.08.2009 pe terasa La Motoare de la etajul 4 al Teatrului National din Bucuresti trecatorii vor avea posibilitatea sa cumpere limonada, prajituri de casa si jucarii pentru copii, urmand ca fondurile stranse in urma acestei actiuni sa fie virate sectiei de oncologie pediatrica de la Spitalul Marie Currie in totalitate.

Acest proiect social este sprijinit LA FANTANA, GREY, B-24-FUN, LAPTARIA LUI ENACHE, PORT.RO, CIVIKA.RO, fundatia TOUCHED ROMANIA si TWESTIVAL BUCURESTI. Misiunea acestui proiect este de a strânge o parte din suma ramasa pana la plafonul de 20.000 de euro propus, suma necesară achiziționării și dotării secției de oncologie pediatrică cu o cameră post-operatorie sterilă, cu aer filtrat, cameră de o necesitate maximă care va scădea riscurile unei noi infecții la copiii abia ieșiți din operație.

ARTICOLE SIMILARE

Cum resimte industria de publicitate criza economica din SUA

realitatea

Divort, partaj, custodia copilului, resedinte – ANDREEA MARIN vs. Stefan Banica, ultimele detalii!

Ghici cine își caută apartament în SoHo

realitatea

Adesgo vrea sa exporte Diamond

realitatea

Am ieșit din sală la Sex AND THE CITY 2 – Tragic, nu?

realitatea

Vagabondul bate filmul

realitatea

Scrie un comentariu