Tabu
lifestyle

A fost găsită mama lui Blanket Jackson?

Identitatea mamei celui mai mic copil al lui Jacko, Blanket, a fost unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale vieții popstarului – dar acum puzzle-ul s-ar putea să fi fost rezolvat.

Shy Pia Bhatti, o asistentă la stomatologie, a fost adusă în spotlight, după ce s-a pesupus a fi mama a doi dintre copiii lui Michael.

Ea este deja presupusa mamă a fiului secret al lui Michael, Omer Bhatti – produsul unei aventuri de-o noapte din 1984. Se pare că totuși, Pia este de asemenea și mama lui Blanket.

Regele popului are doi copii, Paris, 11 ani, și Prince Michael, 12 ani, cu Debbie Rowe, dar susținea că cel de-al treilea copil al său, Prince Michael II (Blanket) are o mamă surogat.

O sursă apropiată lui Jackson susține că mama surogat este Pia.

"Ar fi trebuit să o vedeți cu Blanket. L-a tratat de parcă ar fi fost al ei pentru un motiv bun – este al ei!" a declarat apropiatul lui Jackson.

Bhatti a lucrat ca dădacă pentru Jackson cu mult timp în urmă. Ea refuză să dea vreo declarație "pentru că a jurat să țină secretul în privința lui Blanket" – a mai declarat sursa.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine se grăbește

realitatea

Shopping business

realitatea

Topul celor mai sexy reclame care se folosesc de sâni din toate timpurile

realitatea

Jennifer Aniston s-a mutat în casă nouă – FOTO

realitatea

Povestea fetitei care a uimit lumea medicala, nascand la 5 ani!

Calendar luna septembrie

realitatea

Scrie un comentariu