Home > Agenda > SOC! A murit cel mai iubit concurent de la “Romanii au talent”!

SOC! A murit cel mai iubit concurent de la “Romanii au talent”!

florian_carpaciTeleviziunea creeaza idoli peste noapte, iar publicul reactioneaza emotional la evenimentele din viata lor.

Florian Carpaci, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la “Romanii au talent” s-a stins din viata. Simpaticul contorsionist facut celebru de faimosul show de la PRO TV avea 84 de ani.

In 2011, Florian Carpaci o impresiona pana la lacrimi pe Andra. “Sunteti un exemplu pentru noi toti!“, ii spunea sotia lui Catalin Maruta atunci cand s-a urcat pe scena la 82 de ani pentru un numar de contorsionism.

Florian Carpaci era extrem de sarac si traia dintr-o pensie de nevazatori. Pe langa faptul ca nu vedea aproape deloc, nici cu auzul nu statea foarte bine, astfel ca i-a fost greu sa comunice si sa asculte opiniile juriului.Florian Carpaci a reusit sa ajunga pana in semifinalele concursului in aprilie 2012. Atunci a impresionat pe toata lumea, dar nu s-a calificat in finala. Din pacate, potrivit stirileprotv.ro, contorsionistul s-a stins din viata, la varsta de 84 de ani, motivele decesului fiind inca necunoscute


Loading...

Comenteaza acest articol

SOC! A murit cel mai iubit concurent de la “Romanii au talent”!

by   1 min
0