Tabu
Image default
CULTURE What's hot

SOC! A murit cel mai iubit concurent de la “Romanii au talent”!

florian_carpaciTeleviziunea creeaza idoli peste noapte, iar publicul reactioneaza emotional la evenimentele din viata lor.

Florian Carpaci, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la “Romanii au talent” s-a stins din viata. Simpaticul contorsionist facut celebru de faimosul show de la PRO TV avea 84 de ani.

In 2011, Florian Carpaci o impresiona pana la lacrimi pe Andra. “Sunteti un exemplu pentru noi toti!“, ii spunea sotia lui Catalin Maruta atunci cand s-a urcat pe scena la 82 de ani pentru un numar de contorsionism.

Florian Carpaci era extrem de sarac si traia dintr-o pensie de nevazatori. Pe langa faptul ca nu vedea aproape deloc, nici cu auzul nu statea foarte bine, astfel ca i-a fost greu sa comunice si sa asculte opiniile juriului.Florian Carpaci a reusit sa ajunga pana in semifinalele concursului in aprilie 2012. Atunci a impresionat pe toata lumea, dar nu s-a calificat in finala. Din pacate, potrivit stirileprotv.ro, contorsionistul s-a stins din viata, la varsta de 84 de ani, motivele decesului fiind inca necunoscute

ARTICOLE SIMILARE

Premiile Globurile de Aur 2021. Cel mai bun film și cel mai bun serial

Andreea Damian

Rebeca Miller. Despre căsătorie, cu soția lui Daniel Day Lewis

realitatea

CHA CHA LITIX! Episodul 46. Românii care nu poartă măști, turnați de vecini

Andreea Damian

Şase motive greşite pentru a deveni mamă. Şi unul corect.

Richard Clayderman asa cum nu l-ati mai vazut

A MURIT! Loredana Groza socata!

Scrie un comentariu