Tabu
CULTURE What's hot

SOC! A murit cel mai iubit concurent de la “Romanii au talent”!

florian_carpaciTeleviziunea creeaza idoli peste noapte, iar publicul reactioneaza emotional la evenimentele din viata lor.

Florian Carpaci, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la “Romanii au talent” s-a stins din viata. Simpaticul contorsionist facut celebru de faimosul show de la PRO TV avea 84 de ani.

In 2011, Florian Carpaci o impresiona pana la lacrimi pe Andra. “Sunteti un exemplu pentru noi toti!“, ii spunea sotia lui Catalin Maruta atunci cand s-a urcat pe scena la 82 de ani pentru un numar de contorsionism.

Florian Carpaci era extrem de sarac si traia dintr-o pensie de nevazatori. Pe langa faptul ca nu vedea aproape deloc, nici cu auzul nu statea foarte bine, astfel ca i-a fost greu sa comunice si sa asculte opiniile juriului.Florian Carpaci a reusit sa ajunga pana in semifinalele concursului in aprilie 2012. Atunci a impresionat pe toata lumea, dar nu s-a calificat in finala. Din pacate, potrivit stirileprotv.ro, contorsionistul s-a stins din viata, la varsta de 84 de ani, motivele decesului fiind inca necunoscute

ARTICOLE SIMILARE

C&A a lansat colectia de iarna pentru barbati

Lara Fabian și-a anulat din nou concertul de la București. Motivul e halucinant

Andreea Damian

Cel mai emoţionant moment de la Vatican! Uite cine s-a aşezat pe scaunul Papei! VIDEO

Sărbătoritul zilei

realitatea

Cum arata mama Laurei Cosoi!

Botine și pantofi, toamnă – iarnă 2008/2009

realitatea

Scrie un comentariu