Tabu
Image default
lifestyle

ADELINA PESTRITU – fosta si viitoare sotie a lui LIVIU VARCIU

concentrare
Au trecut aproape trei ani de la divorţul lor, însă nici unul nu şi-a găsit fericirea în braţele altcuiva. Prin patul lui Liviu (33 de ani) au trecut multe fete drăguţe, pe care însă le uita după doar o noapte de amor, iar Adelina (26 de ani) le-a dat iute papucii celor doi bărbaţi pe care i-a avut ca iubiţi. Iată însă că foştii soţi au revenit la sentimente nobile exact duminică, la petrecerea de botez a fetiţei lui Pepe, graţie unei scamatorii făcute de un alt divorţat, Silviu Prigoană.
Adelina parcă a avut o premoniţie în urmă cu două luni, când a declarat, pentru Libertatea, că anul acesta se va împăca cu Liviu, însă nici ea nu bănuia că dorinţa avea să i se împlinească duminică, la cheful organizat de Pepe (33 de ani) cu ocazia botezului fiicei sale, Maria (6 luni).
Cum Silviu Prigoană, recent divorţat de Adriana Bahmuţeanu, a venit singurel la petrecere, s-a gândit că n-ar fi rău să o facă pentru o seară pe Cupidon, sătul să îi tot vadă pe cei doi suspinând în tăcere. I-a încurajat să danseze, să se sărute, dar şi să plece împreună acasă, de mânuţă. La final, în jurul orei 6.00, Liviu s-a lăudat în faţa invitaţilor cu Adelina, pe care o prezenta curtenitor: “Ea este fosta şi viitoarea mea soţie!”.
În plus, Liviu i-a făcut frumoasei brunete mai multe dedicaţii muzicale, fredonându-i, la ureche, inclusiv refrenul nemuritoarei piese: “Unde dragoste nu e, nimic nu e”. La istorica împăcare au asistat cei peste 200 de invitaţi sosiţi la restaurant, pentru a sărbători creştinarea micuţei Maria, fiica lui Pepe.

Mai mult: Așa a prezentat-o Liviu pe Adelina ieri dimineață, când au plecat ținându-se de mână de la petrecere – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Tabu de septembrie – INNA

realitatea

Cum şi-au botezat bărbaţii de la Hollywood organele genitale

realitatea

Cultura română, în zodia caloriferului

Ghici cine coboară din mașină

realitatea

RAZBOIUL SUZETELOR! Doua bebeluse gemene fac senzatie pe YouTube / VIDEO

52 de ani, 41 de săptămâni și 4 zile este vârsta perfectă pentru operații estetice

realitatea

Scrie un comentariu