Home > Agenda > stiri > Adevarul despre plecarea bebelusei Oana de la “Cronica Carcotasilor”!

Adevarul despre plecarea bebelusei Oana de la “Cronica Carcotasilor”!


Oana Ionita, frumoasa “bebelusa” a vorbit despre motivele care au facut-o sa plece de la “Cronica Carcotasilor”. Ea si-a schimbat prioritatile si s-a dedicat altor lucruri mult mai importante.

“Nu puteam sa fiu o bebelusa cu un bebelus. Eu tind sa cred ca am ajuns la alta etapa a vietii mele. Un alt motiv a fost emisiunea concurs “Dansez pentru tine”. Asa cum in urma cu 13 ani mi-am dorit sa devin o bebelusa, pentru ca la vremea aceea bebelusele erau un etalon, asa mi-am pus in cap sa experimentez cea mai buna emisiune de dans. Acum ma bucur ca am realizat ce mi-am dorit si pot sa mai impartasesc si altora din frumusetea dansului”, le-a zis ea celor de la ziarul Ring.

Ea a marturisit ca nu ar exclude o eventuala revenire pe micile ecrane. Vedeta spune ca nu a uitat vechile coregrafii care au facut-o cunoscuta.
“Colaborarea mea cu emisiunea s-a incheiat din motive personale. Am ramas intr-o relatie buna, ba mai mult, Gainusa ii este nas de botez Isabelei si ne va fi nas de cununie. Asadar vom fi mereu aproape!”a tinut sa adauge fosta “bebelusa”.

Articole asemanatoare
IOANA PETRIC e amanta lui HUIDU!? Prezentatoarea “Cronicii…” isi spune punctul de vedere
DESPARTIREA e definitiva! Ce anunt socant a facut HUIDU
GAINUSA – acuze la adresa lui HUIDU / De ce s-a rupt echipa Cronicii Carcotasilor
Nou scandal cu Huidu! GAINUSA si DEZBRACATU pleaca de la Cronica Carcotasilor!

Comenteaza acest articol

Adevarul despre plecarea bebelusei Oana de la “Cronica Carcotasilor”!

by   1 min
0