Tabu
lifestyle

Adevarul despre plecarea bebelusei Oana de la “Cronica Carcotasilor”!


Oana Ionita, frumoasa “bebelusa” a vorbit despre motivele care au facut-o sa plece de la “Cronica Carcotasilor”. Ea si-a schimbat prioritatile si s-a dedicat altor lucruri mult mai importante.

“Nu puteam sa fiu o bebelusa cu un bebelus. Eu tind sa cred ca am ajuns la alta etapa a vietii mele. Un alt motiv a fost emisiunea concurs “Dansez pentru tine”. Asa cum in urma cu 13 ani mi-am dorit sa devin o bebelusa, pentru ca la vremea aceea bebelusele erau un etalon, asa mi-am pus in cap sa experimentez cea mai buna emisiune de dans. Acum ma bucur ca am realizat ce mi-am dorit si pot sa mai impartasesc si altora din frumusetea dansului”, le-a zis ea celor de la ziarul Ring.

Ea a marturisit ca nu ar exclude o eventuala revenire pe micile ecrane. Vedeta spune ca nu a uitat vechile coregrafii care au facut-o cunoscuta.
“Colaborarea mea cu emisiunea s-a incheiat din motive personale. Am ramas intr-o relatie buna, ba mai mult, Gainusa ii este nas de botez Isabelei si ne va fi nas de cununie. Asadar vom fi mereu aproape!”a tinut sa adauge fosta “bebelusa”.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna vrea un copil cu Jesus

realitatea

A fost găsită mama lui Blanket Jackson?

realitatea

Unul dintre cei mai mari autori americani, Philip Roth, a murit în vârstă de 85 de ani.

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Monica Columbeanu: “În 2010 îmi doresc încă un copil”

realitatea

De sâmbătă, se pun în vânzare bilete la Gotan Project

realitatea

The Courteeners – You Overdid It Doll

realitatea

Scrie un comentariu