Tabu
FASHION

Adina Buzatu: situatie limita pe scena Feeric Fashion Days

Adina Buzatu a pregătit pentru Feeric Fashion Days (Sibiu) o prezentare de moda TRENDS plină de culoare şi originalitate, în acorduri de muzică lăutărească autentică.

Preocupată în amănunt de reuşita momentului, pregătit cu minuţiozitate de la Bucuresti, Adina Buzatu nu s-a asteptat ca tocmai un accesoriu personal să fie acela care îi va juca feste. Astfel, la finalul prezentării cand a iesit pe scena din Piaţa Mică în aplauzele celor peste 2.000 de spectatori, a simţit cu stupoare că unul dintre cercei i se rupsese pe jumătate. Zambind, stilistul a depăşit însă cu eleganţă situaţia.

Originalitatea conceptului TRENDS a fost susţinută şi de muzica live interpretată de Gabriel Popescu(vioară şi dirijor), Ciprian Oprea (contrabassist) şi Petre Viţelar (acordeon), membrii ai Ansamblului Cindrelul Junii-Sibiu, dar şi de prezenţa a trei modele feminine îmbrăcate în ţinute masculine, accesorizate cu elemente de inspiraţie gipsy, care au adus un plus de culoare şi dinamism.

“Mă bucur că, la fel ca în fiecare an, am fost alături de publicul sibian căruia i-am pregătit o colecţie din piese vestimentare TRENDS, stilizate special pentru acest eveniment. Piesele TRENDS sunt versatile, posibilităţile de combinaţii fiind foarte variate Cu fiecare colecţie şi prezentare încercăm să le arătăm bărbaţilor din România că cele mai importante lucruri în alegerea unei ţinute sunt calitatea produselor şi atenţia cu care acestea sunt realizate, că o garderobă adevărată se construieşte în timp, cu piese versatile şi creative “, a declarat Adina Buzatu.

ARTICOLE SIMILARE

Vivienne Westwood accesorii Toamnă/Iarnă 2009/2010

realitatea

Cerruti a lansat lookbook-ul pentru primavara 2011

realitatea

Acest accesoriu senzual purtat de mirese a devenit esențial pentru ținutele de seară

Andreea Damian

A fost lansata colectia Givenchy pre-fall

realitatea

Cum să te îmbraci pentru a avea stil și eleganță în fiecare zi?

Andreea Damian

Expoziţie de fotografii cu Kate Moss la New York

realitatea

Scrie un comentariu