Home > Agenda > stiri > ALEX VELEA s-a luat la bataie pe scena

ALEX VELEA s-a luat la bataie pe scena

ALEX VELEA e din ce in ce mai nervos. Presiunea din ultima vreme legată de relaţia cu Antonia i-a pus capac lui Alex Velea. Cântăreţul a clacat şi aproape că s-a luat la bătaie cu un spectator la un concert pe care l-a susţinut recent. Zilele trecute, artistul a cedat nervos în cadrul unui spectacol, când unul  dintre fanii săi a urcat pe scenă şi i-a cerut să-şi dea ochelarii jos. Vizibil  iritat de prezenţa fanului corpolent, Velea i-a spus la rândul său: “Ce vrei  tu să fac? Hai du-te un pic, du-te!”.
Ulterior, un alt apropiat  de-al fanului a avut o discuţie cu Velea, moment în care artistul a spus la  microfon: “Noi nu mai cântăm din cauza lor. Ne pare rău!”. Când publicul  a început să huiduie, Velea a strigat: “Atunci huiduiţi-i, dă-i în m***ii lor  de sclavi!”.
La final, Velea şi-a cerut scuze pentru “momentul  urât” şi a continuat concertul. Conform comentariului unui fan, evenimentul  ar fi avut loc la Zilele Siretului.

Mai mult: Alex Velea, aproape să se ia la bătaie pe scenă cu un spectator corpolent. S-A LĂSAT CU ÎNJURĂTURI GRELE! | VIDEO – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

ALEX VELEA s-a luat la bataie pe scena

by   1 min
0