Home > Agenda > stiri > În culisele concertului Melanie Fiona din Fratelli

În culisele concertului Melanie Fiona din Fratelli

Pe 2 decembrie, Melanie a cantat in clubul Fratelli din Bucuresti. Mai jos aveti o desfasurare cronologica a celor 8 (opt!) ore pe care mi le-am petrecut cu aceasta ocazie in mirificul local.

 

18:00 – Ajung in Fratelli, impreuna cu Raluca, o cititoare a blogului meu si tanara jurnalista in devenire. Raluca a citit pe Facebook ca urmeaza sa o intervievez pe Melanie si, pentru ca mi-a scris ca e o mare fana, am invitat-o sa ma insoteasca la concert.

 

19:00 – Prin fata mesei noastre trece baiatul care spala podelele – 1.85, bine facut, saten, cu un zambet de model pentru lenjerie. De unde naiba o fi luand Fratelli baieti ca astia pentru curatenie? Probabil organizeaza castinguri.

 

19:30 – Melanie a sosit in sfarsit! Staff managerul ei vine sa ne anunte ca avem 7 minute fiecare (suntem 3 jurnalisti). Tai de pe lista intrebarile de incalzire si intru prima. Mi-a placut mult Melanie: e amuzanta, tonica si te molipseste cu rasul ei. Am facut o singura greseala in timpul interviului: i-am promis ca raman la concertul care urma sa inceapa la 23:00.

 

20:00 – Trupa lui Melanie incepe proba de sunet. Ne bucuram de un mini-concert privat alaturi de echipa de sunetisti si luministi. Backing vocals sunt imbracate in treninguri si infofolite cu fulare si sepci, de li se vad doar ochii. Banuiesc ca sunt uratele. M-am inselat, cum aveam sa descopar in timpul concertului.

 

21:00 – Inca 2 ore. I can do this.

 

22:00 – Se strang toate cablurile, hostessele se schimba din blugi in rochite albe, vaporoase si se pun in actiune luminile. Sosesc primii petrecareti.

 

23:00 – Aflam ca concertul va incepe intr-o ora. Trebuie sa se mai stranga lume. Primesc un Cosmo ca recompensa pentru rabdare.

 

00:00 – Incep sa ma simt ca la zoo. Ca un ingrijitor la zoo, de fapt. Port cizme de cauciuc, in timp ce clubul musteste de gagici in imprimeuri de leopard si/sau paiete. Rad si povestesc cu Raluca si Alina, PR-ul Redd’s, sponsorul evenimentului (si o fata super-super simpatica).

 

00:45 – Raluca merge in locul meu la meet & greet (moment inaintea concertului, cand artistul se saluta si se fotografiaza cu presa si vedetele locale). S-a intors radiind ca un musulman venind de la Mecca. O puteti admira, de altfel,  in imagine, alturi de Melanie.

 

1:00 – Atipesc, in ciuda fumului si a vacarmului. Ma trezesc sub privirile amuzate ale fetelor de la “Cosmopolitan” (care, tin sa se consemneze, isi permiteau sa fie fresh pentru ca venisera de 2, nu de 7 ore).

 

1:30 – Rugaciunile imi sunt ascultate: incepe concertul! Abia acum ni se spune adevarul: in timp ce noi am asteptat sa inceapa concertul, Melanie si trupa ei fugisera la hotel sa doarma putin. Aveau avion la 5 dimineata si erau franti.In cateva minute, insa, dansam fericita si am uitat de cele aproape 8 ore petrecute in stare inerta, pe o canapea a clubului.

 

2:30 – Parasesc Fratelli convertita la o noua religie: R&B. Multumiri lui Melanie, Alinei si Ralucai pentru o seara frumoasa intre fete.

Interviul cu Melanie Fiona îl veți putea citi în numărul de februarie al revistei Tabu. Este primul interviu pe care cântăreața l-a acordat după ce a aflat de nominalizarea la premiile Grammy.

 

 

 

 

 

 


Loading...

Comenteaza acest articol

În culisele concertului Melanie Fiona din Fratelli

by realitatea   2 min
0