Tabu
lifestyle

CE SUMA i-a dat ALEX VELEA sotiei ca sa divorteze …si cat i-a dat, cu 3 ani in urma, ca sa se marite cu el!

Libertatea are intotdeauna pretul ei. Dupa trei ani de mariaj, Alex Velea si sotia sa Ana au divortat de comun acord, la notar. Insa, pentru a-si convinge consoarta sa faca acest pas, artistul a trebuit sa scoata din buzunar 100.000 de euro, bani cu care Ana va reusi sa traiasca linistita.
Alex Velea a facut si el marele pas si a pus punct mariajului cu Ana pentru a se putea iubi in voie cu Antonia.
Daca in majoritatea cazurilor de acest gen, sotia este geloasa, face scandal si crize de isterie, ei bine, in cazul Anei Velea lucrurile nu stau deloc asa. Mai isteata, Ana a vrut sa se asigure ca, daca a pierdut iubirea sotului sau, nu va pierde si stilul de viata cu care a fost obisnuita. Astfel, pentru a se desparti pe cale amiabila, Alex a trebuit sa scoata din buzunar frumoasa suma de 100.000 de euro, adica aproape patru miliarde si jumatate de lei vechi.
Cum libertatea, dar si iubirea pentru Antonia nu au pret pentru cantaret, el a scos banii fara sa clipeasca. Si in urma cu patru ani, Alex a fost nevoit sa scoata bani din buzunar pentru Ana, de data aceasta pentru a o convinge sa isi oficializeze relatia la starea civila. Mai exact, potrivit surselor noastre artistul le-ar fi cumparat cumnatilor sai un apartament, pentru care ar fi scos din buzunar 60.000 de euro, scrie www.cancan.ro

ARTICOLE SIMILARE

Costume de poveste in superproductia Disney Live! – Mickey’s Magic Show

Regizorul filmului “Batman-, acuzat că a furat numele unui oraș turcesc

realitatea

Expo fashion inedită în Philadelphia

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Răzvan Ciobanu vorbește despre droguri – VEZI VIDEO

realitatea

Eva Longoria, nevastă disperată cu Tony Parker

realitatea

Expoziție foto pentru milionari

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu