Tabu
Image default
lifestyle

Delegația Pampers UNICEF s-a întors din Africa

Campania Pampers-UNICEF s-a dovedit a fi un pas important și un real succes în lupta împotriva tetanosului matern și neonatal. Pe 25 ianuarie, delegația Pampers-UNICEF a plecat către continentul negru, pentru a lua parte la campania de vaccinare desfășurată în Coasta de Fildeș.

Din delegație, alături de Andreea Marin Bănică, Ambasador al Bunăvoinței UNICEF, a făcut parte și Tanța Nedelcu, câștigătoarea concursului derulat în România pe site-ul www.pampers-unicef.ro. Pentru participanți, principalul scop al călătoriei a fost acela de a fi martori la campania de vaccinare, ce a fost posibilă datorită vaccinurilor strânse în campania derulată de Pampers și UNICEF.

Timp de 6 zile, reprezentanții României și celorlalte țări balcanice au vizitat unitățile medicale din zona rurală și Spitalul Municipal din Abidjan, unde au văzut condițiile dificile și eforturile permanente pe care medicii le fac pentru salvarea vieții nou-născuților.
Prin campania Pampers UNICEF, România s-a alăturat pentru prima dată campaniei globale anti-tetanos ce a avut drept scop strângerea de fonduri care să contribuie la combaterea tetanosului matern și neo-natal. Rezultatele campaniei au depășit așteptările tuturor, fiind posibilă cumpărarea unui număr record de vaccinuri anti-tetanos ( 1.735.898 de vaccinuri).

Sprijinul uriaș primit de la părinții români, care au înțeles că un simplu gest poate salva o viață a determinat continuarea eforturilor în lupta pentru salvarea copiilor aflați în suferință în Africa. Deși prima etapă a campaniei (octombrie -decembrie 2008) s-a încheiat, echipa Pampers-UNICEF va continua anul viitor lupta pentru eliminarea tetanosului matern și neonatal din țările lumii în curs de dezvoltare. Echipa Pampers UNICEF dorește să mulțumească tuturor părinților care au participat în lupta globală împotriva tetanosului din Africa și au donat vaccinuri anti-tetanos pentru salvarea vieții a cel puțin unui copil nou născut și a mamei sale!

ARTICOLE SIMILARE

Amy Winehouse, posibil rol în film

realitatea

Lui Ewan McGregor îi plac rolurile de homosexual

realitatea

“George Clooney sărută excelent”

realitatea

SUPERSTARUL MANELELOR. De ziua lui, Florin Salam a avut ceas de 100.000 de euro!

Courteney Cox: “Botox-ul mi-a făcut viața mai tristă!”

realitatea

Cea mai scumpă revistă din lume

realitatea

Scrie un comentariu