Tabu
Image default
lifestyle

Alexandra Stan: “Accidentul a fost o inventie! Managerul meu m-a batut pana m-a bagat in spital”

‭ioana ginghina si ruxandra

Ieri, managerul Alexandrei Stan a anuntat pe pagina ei de Facebook ca artista a fost victima unui accident rutier. Adevarul se pare ca este insa, altul, dupa cum cantareata a povestit in exclusivitate pentru CANCAN.ro!

La 24 de ore dupa ce fanii din toata lumea ai Alexandrei Stan au fost informati, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, ca vedeta e in stare grava, dupa un accident rutier, artista a facut primele declaratii.

“Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, si nu mai pot!
Accidentul a fost doar un pretext ca sa justifice lipsa mea de la concerte!”, a declarat cantareata in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

“Vineri seara am fost la el acasa ca sa-i arat vestimentatia de scena, dar sa-i cer si onorariul meu pe ultimele sase luni. S-a enervat, pentru ca nu era prima oara cand insistam sa-mi primesc banii si a inceput sa ma injure si sa ma imbranceasca, mi-a rupt efectiv lantul de la gat si am fugit speriata”, a povestit inca traumatizata cantareata, pentru CANCAN.ro. Ce-a urmat a doua zi nici in cele mai negre cosmaruri ale sale nu a vazut vreodata. “Marcel (nr.r – managerul Alexandrei) a venit in studio in timp ce inregistram si a inceput sa ma bata, m-a lovit cu picioarele pana am ramas inconstienta timp de doua ore”, sustine artista.

ARTICOLE SIMILARE

Răduleasca i-ar da ÎN CAP CU TIGAIA lui Bahmu: “Arză-o-ar focu!”

Madonna pozează neretușată – FOTO

realitatea

Example – Kickstarts

realitatea

Miley Cyrus vs. Borat! Cine e mai sexy?

Virus: “CATALIN BOTEZATU – accident de masina! TRAUMATISM cranian sever!”

Expo mărțișoare de designer la L-™Armoire concept store

realitatea

Scrie un comentariu