Tabu
Image default
lifestyle

Alexia din LaLa Band se iubeşte cu regizorul serialului «Pariu cu viaţa»


Sexoasa cântăreaţă din trupa LaLa Band, Alexia (23 de ani), e îndrăgostită de regizorul cu care a colaborat în ultimii trei ani, Alex Fotea (30 de ani).

Cei doi se cunosc de pe platourile de filmare ale producţiei „Pariu cu viaţa” (PRO TV), dar s-au cuplat abia recent, înainte de finalul celui de-al patrulea sezon. Înainte ca regizorul să-i fure inima, Alexia a avut o relaţie de doi ani, care s-a terminat din pricina geloziei iubitului ei. Acum, Alexia trăieşte clipe frumoase alături de un bărbat care o face o femeie fericită.

Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! zilele trecute, în timp ce au ieşit la un suc, la o terasă, împreună cu Sore, care e cea mai bună prietenă a Alexiei. Asta nu i-a împiedicat pe Alexia şi Alex să fie tandri şi să se sărute drăgăstos. Atât Alexia, cât şi Alex au confirmat relaţia lor. „Eu şi Alex suntem împreună, ne leagă o poveste dincolo de platourile de filmare şi nu vrem să ieşim cu nimic în evidenţă. Considerăm că viaţa personală trebuie să rămână privată”, a declarat Alexia, în exclusivitate pentru Click.

ARTICOLE SIMILARE

James Franco face des sex de unul singur

realitatea

Nimic despre GIGI BECALI

Alanis Morissete: Habar n-aveam că sunt gravidă

realitatea

Pigozzi and the Paparazzi la Berlin

realitatea

Megan Fox s-a tatuat în onoarea lui Mickey Rourke

realitatea

Scarlett Johansson în costum de baie alături de noul iubit – GALERIE FOTO

realitatea

Scrie un comentariu