Tabu
Image default
lifestyle

Alexia din LaLa Band se iubeşte cu regizorul serialului «Pariu cu viaţa»


Sexoasa cântăreaţă din trupa LaLa Band, Alexia (23 de ani), e îndrăgostită de regizorul cu care a colaborat în ultimii trei ani, Alex Fotea (30 de ani).

Cei doi se cunosc de pe platourile de filmare ale producţiei „Pariu cu viaţa” (PRO TV), dar s-au cuplat abia recent, înainte de finalul celui de-al patrulea sezon. Înainte ca regizorul să-i fure inima, Alexia a avut o relaţie de doi ani, care s-a terminat din pricina geloziei iubitului ei. Acum, Alexia trăieşte clipe frumoase alături de un bărbat care o face o femeie fericită.

Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! zilele trecute, în timp ce au ieşit la un suc, la o terasă, împreună cu Sore, care e cea mai bună prietenă a Alexiei. Asta nu i-a împiedicat pe Alexia şi Alex să fie tandri şi să se sărute drăgăstos. Atât Alexia, cât şi Alex au confirmat relaţia lor. „Eu şi Alex suntem împreună, ne leagă o poveste dincolo de platourile de filmare şi nu vrem să ieşim cu nimic în evidenţă. Considerăm că viaţa personală trebuie să rămână privată”, a declarat Alexia, în exclusivitate pentru Click.

ARTICOLE SIMILARE

15 solişti de excepţie din toate colţurile lumii aduşi de HAVASI pe scena românească!

realitatea

Imaginea cu «cina» Andreei Raicu te va şoca!

Expoziție de fotografie la metrou de ziua municipiului București

realitatea

Primul rapper care a câştigat premiul Pulitzer

Andreea Damian

BLACK ANGELIKA, sosie XXX pentru INNA? Comparatie FOTO

realitatea

Cum arata Andreea Berecleanu cand a debutat!

Scrie un comentariu