Tabu
Image default
lifestyle

Amadeus a filmat primul VIDEO SELFIE

Cele patru artiste din trupa AMADEUS au inregistrat primul videoclip de tip selfie din muzica romaneasca in care apar cantand colinde de Craciun.

Intr-un apartament primitor, langa bradul de Craciun si multe decorațiuni specifice sarbatorilor de iarna, Andreea Runceanu pozitioneaza camera video in mijlocul livingului, o porneste si se aseaza apoi in cadru alaturi de Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelisi canta live, impreuna cu trei colegi de scena, melodii specifice sezonului: “Deschide usa, crestine!”, “Santa Claus is Coming to Town” si “We wish you a Merry Christmas!”.

In timp ce Bianca interpreteaza piesele la vioara, Patricia la violoncel si Naomi la pian, Andreea canta cu voce, iar instrumentistii o acompaniaza la chitara, congas, cajon si xylofon. Mai mult, in prim plan se gasesc cei doi copii ai Andreei Runceanu, Ianis si Igor, alaturi de cele mai bune prietene ale acestora care canta la vioara, xylofon sau manuiesc instrumente de percutie.

Cu totii creeaza o atmosfera de basm, aducand, in prag de decembrie, spiritul sarbatorilor de iarna.

ARTICOLE SIMILARE

Celebrități despre care se crede că și-au înscenat moartea

realitatea

Rosie O’Donnell: Angelina Jolie s-a dat la mine

realitatea

George Michael se simte mai bine

realitatea

Look de munte: 5 modele de incaltari perfecte pentru ger si zapada

Justin Timberlake, în conflict cu un paparazzo

realitatea

COVER STORY: Rugaciunea lui Niculae

realitatea

2 comentarii

Amadeus a filmat primul VIDEO SELFIE | Femininne 1 December 2014 at 8:59

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde
Amadeus a filmat primul VIDEO SELFIE | Noutati 1 December 2014 at 9:36

[…] Andreea canta cu voce, iar instrumentistii o acompaniaza la chitara, congas, cajon si xylofon. Mai mult, in prim plan se gasesc cei doi copii ai Andreei Runceanu, Ianis si Igor, alaturi de cele mai bune […]

Răspunde

Scrie un comentariu