Tabu
Image default
FASHION Slider

Anatomia unei genţi: Gucci Jackie 1961

Acest model iconic, reproiectat de Alessandro Michele, reinventează codurile tradiționale de accesorii.

Gucci a relansat geanta Jackie în cadrul colecției pentru toamnă/iarnă 2020-21. Reinventată de mai multe ori, revine în această toamnă sub îndrumarea lui Alessandro Michele. Indiferent dacă este într-un format mini sau midi, în culori atemporale sau într-o gamă de pasteluri, esența sa vintage încă se poate regăsi în această versiune mai contemporană.

Creată în 1961, această geantă cu forma curbată și cu clemă aurie a fost îndrăgită în anii 60 și 70. Jackie își are sursa de inspirație de la Jackie Kennedy, care avea obiceiul să o poarte în mod regulat.

Concepută în 1961 de casa Gucci, geanta hobo a fost făcută celebră de fosta Primă Doamnă a Americii, Jackie Kennedy, care a comandat șase exemplare în 1964 înainte de a fi purtată peste tot, de pe străzile din New York până la Capri. Brandul a redenumit-o după prenumele ei și astfel s-a născut geanta Gucci Jackie 1961.

O poveste fără sfârșit

Jackie a fost un reper al casei italiene de câteva decenii. Cu această nouă versiune a lui Alessandro Michele redescoperim latura vintage a modelului din 1961, dar în spiritul vremurilor a apărut pentru prima dată pe podiumul ultimului spectacol masculin de toamnă/iarnă 2020 ca accesoriu, designerul definește Jackie din 1961 prin eliminarea genului.

Elementul de stil

Este disponibil în trei dimensiuni (mediu, mic și micro), în culori pe care doar Alessandro Michele le poate oferi: lila, galben prăfuit, albastru, roz bombon, piton și negru, roșu și GG Supreme. Din material țesută, cu cureaua de umăr detașabilă, geanta este accesoriul perfect pentru o modă couture sau un stil grunge.

ARTICOLE SIMILARE

Cu ciorapii la vedere în sezonul rece!

realitatea

8 piese vestimentare de bază de culoare neagră care te ajută să creezi zeci de outfituri

Andreea Damian

Noua campanie Louis Vuitton te duce înapoi acasă, de Sărbători

Andreea Damian

O ROMANCA pe coperta VOGUE care a consacrat-o pe ANNA WINTOUR!

realitatea

Câte operații estetice are Inna în realitate

Andreea Damian

Fosta soție a starului din Baywatch, un model de succes, a ajuns o cerșetoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu