Tabu
Image default
PEOPLE

Anca Sigartău și Marian Râlea, parteneri pe micul ecran

Anca Sigartău şi Marian Râlea formează un cuplu în cel mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela. Cu o vastă experienţă atât pe micile ecrane, cât şi pe scena teatrului, cei doi vor fi Nuţi şi Mitu, două personaje-cheie în noul serial de televiziune.
„Tot stau şi mă gândesc <>Cu excepţia Ruxandrei Ion, poate doar profesorul meu, Dem Rădulescu, el ar mai fi avut curajul! Chiar acum, când vorbesc despre rolul meu mă aflu în prima zi pe platoul de filmare de la Adela şi am mari emoţii.

Mă tot gândesc la ce îmi spunea dommarian rilea - anca sigartau foto mihai stetcu - adelan’ profesor Dem Rădulescu: <>. Până acum, toate premisele sunt de bun augur!”. Marian Râlea abia aştepta revenirea pe platourile de filmare, mai ales că noua producţie îl aduce în rolul unui ardelean, genul de personaj pe care nu l-a mai jucat de mai bine de 30 de ani. „Am revenit pe platourile de filmare şi mă simt ca la o reuniune de familie! Mi-a fost tare dor şi sunt foarte bucuros că începem un nou proiect. Cu toţii aveam nevoie de asta, după o asemenea pauză, iar bucuria e cu atât mai mare cu cât o am ca parteneră pe Anca Sigartău, o actriţă cu un talent extraordinar!”

ARTICOLE SIMILARE

Regina Elisabeta a II-a îi îngrijorează pe internauți din cauza unui detaliu ciudat de pe mâna ei – FOTO

Andreea Damian

Ce aniversare specială a avut loc în familia Adelinei Pestrițu

Tabu Tabu

Ce sexy este Antonia în noul videoclip filmat în izolare

Tabu Tabu

Regé-Jean Page explică de ce nu va mai apărea în sezonul 2 din „Bridgerton”

Andreea Damian

Povestea tiarei pe care Camilla Parker o va purta la încoronarea prințului Charles

Andreea Damian

Johnny Depp rupe tăcerea după ce a fost acuzat de violență domestică de Amber Heard

Andreea Damian

Scrie un comentariu