Tabu
PEOPLE

Anca Sigartău și Marian Râlea, parteneri pe micul ecran

anca sigartau si marian rilea alaturi de fete - foto mihai stetcu - adela

Anca Sigartău şi Marian Râlea formează un cuplu în cel mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela. Cu o vastă experienţă atât pe micile ecrane, cât şi pe scena teatrului, cei doi vor fi Nuţi şi Mitu, două personaje-cheie în noul serial de televiziune.
„Tot stau şi mă gândesc <>Cu excepţia Ruxandrei Ion, poate doar profesorul meu, Dem Rădulescu, el ar mai fi avut curajul! Chiar acum, când vorbesc despre rolul meu mă aflu în prima zi pe platoul de filmare de la Adela şi am mari emoţii.

Mă tot gândesc la ce îmi spunea dommarian rilea - anca sigartau foto mihai stetcu - adelan’ profesor Dem Rădulescu: <>. Până acum, toate premisele sunt de bun augur!”. Marian Râlea abia aştepta revenirea pe platourile de filmare, mai ales că noua producţie îl aduce în rolul unui ardelean, genul de personaj pe care nu l-a mai jucat de mai bine de 30 de ani. „Am revenit pe platourile de filmare şi mă simt ca la o reuniune de familie! Mi-a fost tare dor şi sunt foarte bucuros că începem un nou proiect. Cu toţii aveam nevoie de asta, după o asemenea pauză, iar bucuria e cu atât mai mare cu cât o am ca parteneră pe Anca Sigartău, o actriţă cu un talent extraordinar!”

ARTICOLE SIMILARE

Aretha Franklin. Ce scrie pe certificatul de deces al Reginei muzicii soul

Andreea Damian

Ce face Andreea Berecleanu pentru fiul ei ca să-l protejeze de Corona Virus

Tabu Tabu

Lora s-a întors din Bali. Prima imagine cu ea și iubitul din țară

Tabu Tabu

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

Ce motive de bucurie are prezentatoarea Alina Pușcaș

Tabu Tabu

Andreea Berecleanu, eveniment special în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu