Tabu
Image default
PEOPLESlider

Nicoleta Luciu a uimit cu ultima sa apariție. La 43 de ani ani, se laudă cu o siluetă de invidiat – FOTO

Nicoleta Luciu a uimit cu ultima sa apariție. La 43 de ani ani, se lauă cu o siluetă de invidiat, după ce a renunțat la viața publică și s-a concentrat pe viața de familie. Acum locuiește la Miercurea Ciuc, unde are grijă de cei trei copii ai săi.

Artista care a făcut parte din formația Laguna și-a aniversat ziua de naștere pe 12 septembrie, ocazie cu care le-a arătat tuturor silueta pe care o are în prezent. Cântăreața se menține într-o formă extraordinară.

„La mulți ani fericiți, sora mea! Să fii sănătoasă, iubită și fericită! Te iubesc”, este mesajul pe care Nicoleta Luciu l-a primit de la sora ei mai mică pe rețelele de socializare. Iuliana Luciu a postat și o fotografie în acest sens.

Bruneta s-a fotografiat pe scări, cu un aranjament floral în mâna stângă. Îmbrăcată cu o pereche de blugi și cu o bluză cu umerii lăsați, fosta prezentatoare de televizune a afișat un zâmbet larg. Ea le-a mulțumit celor care s-au gândit la ea în această zi specială.

Imagine

Nicoleta Luciu are un stil de viață sănătos, iar urmă cu mai mulți ani a renunțat la carne și la produsele lactate. Spune că mănâncă foarte puțin, reușind să slăbească 30 de kilograme în doar șase săptămâni. În toată această perioadă a băut numai ceai, compot și supă de pui.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Starul săpunului

Ciocîrlan

Jennifer Lopez părăsește America. E timpul să-și îndeplinească VISUL

Andreea Damian

Johnny Depp a pierdut procesul cu tabloidul The Sun. Ce are de gând să facă?

Ciocîrlan

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2023. Kate Middleton o poartă deja

Andreea Damian

Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Andreea Damian

Charlize Theron crede că propunerea lui Trump este scandaloasă

realitatea

Scrie un comentariu