Tabu
lifestyle

ANDA ADAM a fost parasita fiindca nu vroia copii!

Cântăreaţa Anda Adam şi prezentatorul TV Victor Slav (ambii 32 de ani) nu au fost, dacă e să dăm crezare bârfelor, tocmai uşă de biserică, dar au ştiut, pe parcursul celor şase ani de concubinaj, să pozeze în cuplul perfect. Despre nuntă nu au vorbit însă niciodată, amândoi susţinând că încă nu a sosit momentul. Ieri, cei doi au anunţat, printr-un comunicat de presă banal, că s-au despărţit. Fără vreo altă precizare, lăsând loc speculaţiilor.

Anda s-a bucurat de un an plin de concerte nu numai în ţară, ci şi peste graniţă, multe din piesele ei fiind în topurile muzicale din întreaga lume. Iar dacă punem la socoteală şi înregistrările, invitaţiile la emisiunile TV, şedinţele foto şi lecţiile particulare de yoga, e clar că Victor Slav, până ieri iubitul solistei, nu-şi mai găsea loc în viaţa Andei. Sătul să o mai aştepte cuminţel acasă, bărbatul rănit în orgoliu a pus piciorul în prag şi, conform apropiaţilor lui, i-a detaliat Andei care îi sunt aşteptările. A pomenit de nuntă şi de copii, însă Anda i-a explicat clar că, cel puţin acum, ea are alte priorităţi: “Din ceea ce ştiu eu, Victor a tot insistat pe tema unei căsătorii, dar Anda îl tot ducea cu vorba. De altfel, el îşi dorea şi copii, dar ea susţinea tot timpul că nu este momentul, că pe primul loc este cariera şi că nu ar avea timp din cauza profesiei să se ocupe şi de un bebeluş. Probabil că el s-a săturat să fie a cincea roată la căruţă şi, văzând că nu ajung la o înţelegere, a decis că e cazul să pună capăt relaţiei, mai ales că, în ultimele câteva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, ne-a povestit un apropiat de-al familiei prezentatorului rubricii “Vremea” de la PRO TV.

«Vor rămâne prieteni»

Ruptura relaţiei s-a consumat weekendul trecut, când Victor şi-a strâns, în mare viteză, în lipsa ei, lucrurile din apartamentul în care au trăit împreună şi “a şters-o” din casă! Ei au anunţat vestea prin intermediul unui comunicat trimis de PRO TV: “Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate. Cei doi au luat această decizie de comun acord şi sunt hotărâţi să meargă pe drumuri separate. Ambii sunt de părere că aceasta e cea mai bună soluţie şi sunt convinşi că vor rămâne buni prieteni!”

S-au înşelat reciproc?

Chiar dacă pozau întrun cuplu sudat, tot s-au spus, de-a lungul vremii, câteva bârfe pe seama infidelităţii lor. În urmă cu doi ani, Anda a fost acuzată că l-ar înşela pe Victor cu un om de afaceri bucureştean, iar anul trecut, în presă, a apărut zvonul că el ar fi “tradus-o” pe artistă cu o brunetă focoasă.

S-au cunoscut la «Dansez pentru tine»

Anda şi Victor s-au cunoscut în urmă cu şase ani, chiar pe platourile de filmare din Buftea. Cei doi participau la “Dansez pentru tine”, iar Anda s-a străduit să-i capteze lui Victor atenţia, care, la vremea aceea, avea o altă iubită, o anume Carmen.

Mai mult: Motivul INCREDIBIL pentru care Victor Slav a părăsit-o pe Anda Adam după şase ani de amor nebun – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

De prin redacție: Ce ar face fetele de la Tabu dacă ar fi bărbați pentru o zi

realitatea

FLOPPY de la Big Brother: FOTO provocatoare!

realitatea

Bianca Dragusanu si Victor Slav, NUNTA IN SECRET!

MUST SEE: Salonic

realitatea

Crezi că recunoşti picioarele astea?

Raluca Moianu, Director de Programe la GoldFM

realitatea

Scrie un comentariu