Tabu
FASHION

Andreea Dogaru o imbraca pe cunoscuta cantareata Nyanda

Cantareata americana Nyanda, membra a trupei Brick & Lace, a ales sa imbrace o creatie a designerului roman Andreea Dogaru in cadrul show-ului sustinut la FashionTV Festival Brasov.

Nyanda a castigat simpatia publicului din intreaga lume odata cu lansarea piesei „Love is Wicked”, a duo-ului Brick & Lace din care facea parte. Impresionata de creativitatea si senzualitatea colectiei Lilith, cantareata de muzica reggae a ales sa poarte una dintre rochiile de inspiratie gotica ale Andreei Dogaru.Cantareata americana Nyanda a purtat o rochie Andreea Dogaru in cadrul show-ului sustinut la FashionTV Festival Brasov.

Nyanda are origini jamaicane si a adus inca de acum 6-7 ani stilul reggae in atentia publicului prin melodiile cantate de Brick & Lace. Acest sound este din nou in trend datorita trupei Major Lazer, care a lansat piese precum „Leon on” sau „Get free”.

Nyanda wearing Andreea Dogaru  (3)Artista se afla in plin turneu de promovare a noului single „Outa Control”. Ajunsa in Romania, frumoasa cantareata s-a indragostit de colectia Lilith a designerului roman Andreea Dogaru si a insistat sa urce pe scena imbracata intr-una dintre rochiile sale. Mai mult, artista a avut numai cuvinte de lauda si pentru colectia de rochii de mireasa pe care tanarul designer a prezentat-o in premiera la FashionTV Festival Brasov.

„Este magulitor faptul ca rochiile mele sunt apreciate, sa vad cum un artist de renume international este atat de incantat de munca mea, satisfactia este cu atat mai mare. Sunt foarte bucuroasa ca Lilith continua sa impresioneze ii ii multumesc Nyandei ca a ales sa imbrace una dintre creatiile mele,” a declarat designerul Andreea Dogaru.

Andreea Dogaru a sustinut in cadrul evenimentului FashionTV Festival Brasov doua prezentari de moda, una in deschiderea si alta in inchiderea a festivalului. Cu aceasta ocazie, designerul a adus pe scena doua dintre cele mai apreciate colectii ale sale: Lilith si prima sa colectie de rochii de mireasa. Total diferite ca stil, cele doua privesc frumusetea din perspective contrare: Lilith scoate la iveala senzualitatea si eroticul unei femei, in timp ce rochiile de mireasa pun accent pe naturaletea si puritatea sexului frumos.

ARTICOLE SIMILARE

KuToo, o campanie împotriva obligativităţii purtării tocurilor înalte la serviciu

Andreea Damian

Preview la colecţia de toamnă Chanel 2011 cu Freja Beha Erichsen

realitatea

Street fashion: Lala

realitatea

Chanel Haute Couture, toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Bee Shaffer sau Halle Berry?

realitatea

Expoziţie Marc Jacobs la Paris

realitatea

Scrie un comentariu