Tabu
CULTURE

John Gray pentru prima data in Romania!

Desi barbatii si femeile vorbesc aceeasi limba, folosind aceleasi cuvinte, sensul cuvintelor este perceput diferit. Barbatii si femeile, din fericire, sunt diferiti. Ei simt, reactioneaza, interpreteaza, sunt motivati, iubesc, gandesc si percep in mod diferit.

Legendarul John Gray, cel care stie sa descifreze cel mai bine aceste diferente si, totodata, autorul bestseller-ului “Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, vine pentru prima data in Romania, in data de 17 noiembrie 2015.

John Gray este cel mai bun expert în relatii din lume, cartile sale fiind vandute in peste 50 de miloane de exemplare si traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vandut carte a tuturor timpurilor din zona non-fictiune.

Acesta va sustine o conferinta speciala, in cadrul careia, femeile, barbatii sau cuplurile pot afla secrete care functioneaza pentru a-si imbunatati radical si imediat relatiile, atat in plan personal, cat si profesional. Evenimentul este organizat de Extreme Training in Bucuresti (17 noiembrie).

John Gray va prezenta strategii si tehnici care vor ajuta participantii sa interactioneze mai bine cu cei din jur în functie de gen, sa comunice mai eficient la locul de munca si chiar sa negocieze mai bine cu seful, colegii, partenerii sau clientii.

In ultimii ani, Extreme Training a adus in Romania speakeri de renume mondial ca Daniel Goleman, parintele inteligentei emotionale si Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street, care a abordat dinamica zona a vanzarilor. Anul acesta, speakerul John Gray este cel care uneste si echilibreaza aceste zone.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

N-a fost războiul nostru – despre adevărata participare a femeilor la război

Dora Constantinovici

Terasă, grădină și multe cărți la Cărturești

realitatea

A apărut primul card bancar din lume care miaună atunci când plătești

realitatea

Premiul Nobel pentru Literatură 2020, acordat poetei Louise Gluck

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 1 iulie!

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu