Tabu
PEOPLESlider

Andreea Ibacka revine pe sticlă. Unde poate fi urmărită actrița

Andreea Ibacka se alătură lui Vlad Gherman și Cristinei Ciobănașu. Cei doi actori vor apărea pe micile ecrane la cârma unui show surpriză începând cu data de 16 ianuarie 2023, de luni până vineri, de la ora 17:30.

Soția lui Cabral va modera împreună cu cei doi actori o emisiune în care se vor aborda tot felul de subiecte și discuții de la parenting până la beauty. În plus, invitații nu vor lipsi de la canapeaua din platou.

„Eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks.

Aducem noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu.

Invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone”, a dezvăluit Andreea Ibacka pentru tvhappy.ro.

Emisiunea se numește Happy Café și se anunță a fi foarte plăcută.

„Împreună ne propunem să vă facem după-amiezele mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!”, a completat Vlad Gherman.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion concertează în România

Andreea Damian

Sean Penn și-a împins fosta logodnică în brațele lui Brad Pitt

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 9 iulie!

realitatea

Menaj a trois pe termen lung: Eu, tu si tinutele mele

realitatea

Oana Tache, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Tabu Tabu

S-au redeschis cinematografele. Care sunt regulile

Andreea Damian

Scrie un comentariu