Home > Lifestyle > Stiri > Andrej Pejic – Supermodelul fara sex!FOTO

Andrej Pejic – Supermodelul fara sex!FOTO

Defileaza in rochie de mireasa pentru Jean Paul Gaultier, face reclama la sutiene push-up si apare la cele mai importante prezentari de moda feminina, dar este barbat.

Aceasta superba blonda sexy, cu pometi inalti, ten fara cusur si buze voluptuoase se numeste Andrej Pejic si este un bosniac de 20 de ani, unul dintre cele mai apreciate modele din industria modei. Insa viata modelului androgin nu a fost intotdeauna glamouroasa. Nascut in Bosnia, Pejic si-a petrecut copilaria intr-o tabara de refugiati inainte ca familia sa sa fuga clandestin in Australia. Aici a fost descoperit de un cautator de talente in timp ce lucra la un McDonald’s.

De la o varsta frageda, Pejic a avut un comportament feminin, preferand sa se joace cu papusile Barbie in loc de masinute, de pilda. Ca adolescent, statea mai mult printre fete, iar odata a fost prins furand produse de machiaj dintr-o farmacie. Pejic spune ca acceptul din partea familiei si prietenilor l-a facut sa se simta bine in pielea lui.

Andrej are masurile ideala pentru un manechin, insa problema lui este masura de la pantofi. Practic, acesta are masura 41, dar este nevoit sa-si indese picioarele in pantofi de femei de marimea 40.

Articole asemanatoare
Androginul Andrej Pejic va juca rolul unui domnitor român intr-un serial! Vezi despre cine e vorba
Un BARBAT e mireasa lui Gaultier! FOTO
Secretele de frumuseţe ale androginului Andrej Pejic
Androginul ANDREI PEJIC – Imaginea noului parfum Gaultier

Comenteaza acest articol

Andrej Pejic – Supermodelul fara sex!FOTO

by realitatea   1 min
0