Home > Lifestyle > Stiri > ANCA SEREA arata superb la 32 ani, dupa 3 copii! AFLA secretul ei- DIETA VEGETARIANA!

ANCA SEREA arata superb la 32 ani, dupa 3 copii! AFLA secretul ei- DIETA VEGETARIANA!

Anca Serea are 32 de ani şi 3 copii, se împarte între serviciu şi casă, doarme puţin şi, totuşi, nici urmă de oboseală pe chipul ei! În plus, e atât de sexy, că ar face o audienţă colosală dacă ar renunţa la hainele conservatoare şi ar prezenta ştirile din sport mai… decoltată!
Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Focus Sport” de la Prima TV a trecut printr-o dramă sfâşietoare – a rămas văduvă la 28 de ani, singură cu doi copii -, dar acum are o familie superbă şi spune că e împlinită.
Anca se iubeşte cu Adrian Sînă (36 de ani, foto stânga), fost component al trupei Akcent, cu care are şi un băieţel, Iosif Noah, născut în mai anul trecut. Noah este al treilea copil al vedetei, după David (11 ani) şi Sara (5 ani), pe care i-a făcut cu primul ei partener de viaţă, un om de afaceri.
Curajoasă şi înnebunită după “pitici”, Anca nu vrea să se oprească aici, ci deja îl plănuieşte pe cel de-al patrulea prichindel al familiei. Are “comandă” de la Sara pentru o surioară, dar pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat: “Sarei şi lui Adi le-ar plăcea o fetiţă, dar eu o să fiu împlinită indiferent ce va fi”. O altă certitudine din viitorul apropiat al vedetei de la Prima, pe lângă o nouă sarcină, este căsătoria. Adrian a cerut-o deja de soţie şi i-a dăruit inelul de logodnă, aşa că vara aceasta urmează cununia. Nu va fi un eveniment fastuos, ne asigură Anca, ci unul discret: “Va fi o ceremonie simplă, în familie, în aer liber, cu iubire, soare şi voie bună! Am luat în calcul şi varianta de a face nunta în străinătate”.
Anca are un trup tras prin inel – doar 52 de kilograme, la 1,76 m înălţime! Cum reuşeşte asta? “Merg la sală, iar de patru ani, evit alimentele prelucrate în favoarea fructelor şi a legumelor şi am mese regulate, fără carne şi făinoase”, ne-a mărturisit ea.

Mai mult: Iată cât de bine arată, la 32 de ani şi după trei naşteri, Anca Serea. Aşa, ne-am uita toţi la ştirile din sport! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
MOOZA Pop Up Store s-a redeschis aseara cu brandul de bijuterii BOEMO
BOTEZUL fetitei lui Adi Sana si a Ancai Serea / MENIUL complet
Anca Serea şi Tuncay Ozturk au un copil!
Anca Serea, despre partenerul ei care a murit! “Eu şi Filip n-am fost niciodată…”

Comenteaza acest articol

ANCA SEREA arata superb la 32 ani, dupa 3 copii! AFLA secretul ei- DIETA VEGETARIANA!

by   1 min
0