Tabu
Image default
lifestyle

Un pescar a salvat un CROCODIL de la moarte! REACTIA INCREDIBILA a animalului cand a fost eliberat! (VIDEO)


Chito este un pescar din jungla din Costa Rica. Acesta a descoperit intr-o zi un crocodil care fusese impuscat in ochi de catre braconieri, si care era pe moarte. Chito l-a scos din apa si l-a ingrijit timp de cateva luni, pana cand crocodilul si-a revenit.
“I-am pus numele Pocho si am stat cu el in fiecare noapte. Voiam ca el sa simta ca cineva il iubeste si ii este aproape, ca nu toti oamenii sunt rai. “Am facut multe sacrificii pentru Pocho, dar iubesc animalele si nu imi pare rau”, a spus Chito.
In ziua in care urma sa il elibereze in salbaticie, Chito a avut parte de un soc. Crocodilul sau nu a vrut sa plece si a iesit din apa, venind dupa el.
“S-a tinut dupa mine pana acasa si din acel moment am stiut ca nu mai pot renunta la el”, a spus pescarul.
Acesta spune ca animalul a ajuns sa il asculte in cei 20 de ani de cand traiesc impreuna. “Abia dupa 2 ani am inceput sa avem o relatie apropiata, sa ma pot juca cu el. Am luat lucrurile usor, ma bucur ca relatia a evoluat si nu as vrea sa profit de el niciodata, desi am avut oferte prin care puteam sa il exploatez. Pur si simplu il vad ca pe un prieten”, a spus pescarul.

ARTICOLE SIMILARE

Emisiune care va soca Romania: Un cuplu de homosexuali face nunta!

Simboluri LGBT – Triunghiul Roz

realitatea

Casa lui Elizabeth Taylor, scoasă la vânzare

realitatea

Ce sa vezi: Alice in Wonderland

realitatea

Sean Penn a salvat de sub ruine doi haitieni

realitatea

Un celebru model al anilor ’80 a POZAT NUD la 55 de ani!

Scrie un comentariu