Tabu
Image default
lifestyle

TIFF se mută la Sibiu și București

Cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) s-a încheiat la Cluj-Napoca duminică seară, 7 iunie, cu proiecția filmului Cenușă și sânge (regia Fanny Ardant). Cei ce nu au testat atmosfera și filmele TIFF-ului clujean sunt invitați la Sibiu și București, pentru că de miercuri, 10 iunie, TIFF-ul prezintă în aceste două orașe o serie de proiecții de neratat.

În perioada 10 – 14 iunie, sibienii sunt așteptați în curtea Colegiului Național Samuel von Brukenthal, la Teatrul de vară din Parcul Tineretului și la Centrul Cultural Habitus (subsol Biserica Romano-Catolică). Pe parcursul celor cinci zile de festival, ei vor putea urmări 25 de filme, marca TIFF 2009.

TIFF-ul dă întâlnire bucureștenilor în perioada 10 – 18 iunie la Cinema Elvira Popescu și la Muzeul Å¢ăranului Român cu o selecție de 35 de filme. Printre titlurile-vedetă ale TIFF-ului sibian se află Il Divo (r. Paolo Sorrentino), Repo! The Genetic Opera (r. Darren Lynn Bousman) sau Cenușă și sânge – film ce va închide a treia ediție a TIFF-ului la Sibiu, cu o proiecție specială în prezența actorului Ion Besoiu, unul dintre actorii români din distribuția internațională a acestui film.

Programul TIFF-ului de București cuprinde titluri precum Nord (r. Rune Denstad Langlo) – câștigătorul Trofeului Transilvania 2009 (alături de filmul Polițist, adjectiv al regizorului Corneliu Porumboiu), Sufocare / Choke (r. Clark Gregg), Contesa / The Countess (în regia lui Julie Delpy, cu Anamaria Marinca în unul din rolurile principale) sau controversatul Antichrist, in regia lui Lars von Trier.

Prețul unui bilet la proiecțiile TIFF București de la Muzeul Å¢ăranului Român este de 8 lei, iar la Cinema Elvira Popescu de 7 lei. Intrarea în toate cele trei locații TIFF Sibiu este liberă.

ARTICOLE SIMILARE

You will meet a dark tall stranger – Colectia de retete Woody Allen 2010

realitatea

Nepoata lui Che Guevara se dezbracă

realitatea

Ştiu ce-a făcut Mel Gibson astă vară

Jay Z nu își plătește datoriile

realitatea

Jennifer Aniston, nunta exotica in Kenya / PROVOCARE pentru Angelina Jolie!

TOP 10 vedete care şi-au asigurat “talentul”.

realitatea

Scrie un comentariu