Tabu
lifestyle

Anna Karenina by Chanel: OSCAR, numărătoarea inversă (4)

Keira Knightley este una dintre actriţele care se poate lăuda cu o frumuseţe naturală. De aceea, pentru rolul din Anna Karenina, s-a lăsat pe mâinile experţilor în make-up de la Chanel, care cu siguranţă au fost mulţumiţi să contureze şi să evidenţieze trăsăturile sale fine.

„Am fost încântată de machiajul avut în Anna Karenina… unde s-au folosit produse Chanel şi am putut să creăm o paletă de culori care a contrastat dar a şi completat cadrul rusesc,”, a declarat Keira pentru Vogue UK „M-a ajutat să mă simt ca un aristocrat rus, dar în acelaşi timp şi o femeie moderna, cu care toate putem să ne identificăm.”, a adăugat actriţa.

Însă, echipa Chanel au creat machiajul actorilor consultându-se şi cu regizorul Joe Wright.

Am schimbat culoarea pielii la majoritatea actorlor din film din diferite motive, aşa că am fost nevoiţi să găsim diferite nuanţe, care trebuiau să fie translucide şi care să reflecte lumina, un look pe care şi l-a dorit în special Joe Wright.”, a declarat make-up artistul Ivana Primorac.

———-

Intră pe HOMEPAGE TABU şi participă la concursul OSCAR 2013: poţi fi unul dintre cei care jurizează şi poţi câştiga 6 PREMII în valoare totală de 6.000 lei!

ARTICOLE SIMILARE

UPDATE: Ducesa a intrat in travaliu! Se naste mostenitorul tronului britanic! AFLA Ce nume va avea!

Justin Timberlake, idilă cu Olivia Wilde?

realitatea

Pierce Brosnan, coplesit de durere! Fiica lui, ucisă de aceeaşi boală care a răpus-o pe mama ei

Prima reactie a Andreei Marin, legata de iubitul turc!

10 lucruri importante pe care un cuplu ar trebui să le discute înainte de nuntă

realitatea

Ghici cine

realitatea

Scrie un comentariu