Tabu
lifestyle

EXCLUSIV Tabu: Monica Gabor despre “Mr. Pink”!

MONICA GABOR a acceptat pentru prima oara sa vorbeasca despre partenerul ei de viata in interviul – realizat de Dan-Silviu Boerescu – care insoteste pictorialul TABU din editia de februarie, acum la toate punctele de difuzare a presei.

(c)Tabu, 2013. Pot fi reproduse 2 imagini si 1 fragment de text (100 cuvinte) numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului activ www.tabu.ro.

TABU: Monica Gabor, Monica Columbeanu, Monica Lhamo – trei nume, trei identităţi diferite? Sub care nume te simţi mai bine? Mai protejată? Mai iubită? Mai aproape de sinele tău?

MONICA GABOR: Numele care mă leagă cel mai mult de familia mea: Gabor. Am avut șansa să fiu iubită indiferent de numele pe care l-am purtat.

TABU:Ţi-a plăcut Anna Karenina ca personaj?

MONICA GABOR: Da, mi-a plăcut mult Anna Karenina, mi-au plăcut atât cartea cât şi personajul. Filmul nu am reuşit să îl văd încă, dar mi-am propus să îl văd cât mai curând. Mi-a plăcut în special citatul de deschidere: ” Toate familiile fericite se aseamănă între ele. Fiecare familie nefericită, însă, este nefericită în felul ei.”

TABU:Relatia cu iubitul tau, enigmaticul domn Lhamo, a născut multe întrebări. Care este numele real şi care este povestea lui? Care e implicarea lui in sport? Care e povestea voastră? Cum v-aţi cunoscut? Vă căsătoriţi?

MONICA GABOR: Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înţelept să ţinem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Ştiu că pare incredibil, dar chiar asa s-a intamplat. Şi mie mi-a luat mult timp să mă obişnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu ca oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubeşte, suntem plini de speranţă că vom reuşi să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna.

Mr. Pink Ginseng Drink este sponsorul oficial al legendarei echipe de baseball “LA Dodgers”. Este prieten apropiat cu Metta World Peace ( numele pe care şi l-a lua marele jucător de baschet Ron Artest) şi cu multe alte nume importante din lumea sportului, împreună cu care are afaceri. Totuși, în acest moment, atenția lui este îndreptată în special către băutura Mr. Pink, care prinde din ce în ce mai mult teren pe piața mondială.

…CONTINUAREA interviului si incredibilul pictorial cu MONICA GABOR in rolul Anna Karenina – numai in revista TABU de februarie, acum la toate punctele de difuzare a presei!

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk, DIN NOU ÎMPREUNĂ!

Spears, Carey și Rihanna în competiție la VMA

realitatea

Sandra Bullock nu mai adoptă copiii lui Jesse James

realitatea

Michael Jackson avea nas fals

realitatea

TOP 10 săruturi celebre între femei celebre

realitatea

Miley Cyrus vs. Borat! Cine e mai sexy?

Scrie un comentariu