Home > Lifestyle > Stiri > BOTEZATU si copiii lui secreti! FOTO

BOTEZATU si copiii lui secreti! FOTO

CATALIN BOTEZATU a mărturisit, vineri, în emisiunea “Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV, că are mai mult moștenitori, însă nu are de gând să le dezvăluie identitatea.
“Pot fi mai mulți copii, dar nu trebuie să îi expunem, să vorbim despre ei. Vreau ca măcar ei să rămână protejaţi şi încerc să fac asta cât de mult pot. Sper ca lucrurile să rămâna aşa şi ei să trăiască în anonimat, deoarece viaţa pe care o duc eu este foarte agitată, urâtă.
Ei poate la început nu își dau seama ce înseamnă celebritatea., poate sunt luați de val și nu își dau seama ce implică asta. Eu sunt mai bătrân și știu mai bine”, a spus Cătălin Botezatu, precizând că nu și-a ținut niciodată copiii în brațe, lucru pe care îl regretă profund.
Cătălin Botezatu a mai declarat de-a lungul timpului că are un fiu secret, iar în presă au apărut informații conform cărora acesta ar fi manechinul Andrei Iordache, crescut in ograda fotbalistului Vaile Iordache, fostul portar al Nationalei si al Stelei. Designerul nu a confirmat niciodată zvonurile, însă asemănarea dintre cei doi este izbitoare.

Mai mult: Cătălin Botezatu aruncă bomba. Dezvăluirea pe care nu te-ai fi așteptat să o facă – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

BOTEZATU si copiii lui secreti! FOTO

by   1 min
0