Home > Fără categorie > ANTONIA si sotul ei s-au certat de la bani!

ANTONIA si sotul ei s-au certat de la bani!

Antonia acorda prea mult timp carierei, producea bani si reprosa sotului ei ca nu face nimic! Acestea par a fi motivele despartirii de sotul ei.

Nimic din comportamentul in public al Antoniei si al lui Vincezo din ultima perioada nu trada ruptura care s-a produs intre ei in urma cu trei saptamani. Cu toate acestea, dupa ce aseara CANCAN.ro a aruncat bomba anuntand in exclusivitate ca frumoasa cantareata si sotul sau s-au despartit, cei doi au confirmat. “Maya este principala noastra preocupare si vom alege intotdeauna ce este mai bine pentru noi si pentru familia noastra”, a spus ieri Antonia pentru www.cancan.ro .

In spatele despartirii care a socat intreaga lumea mondena din Romania nu se afla probleme legate de infidelitatile vreunuia dintre soti ci, potrivit apropiatilor, reprosurile continue pe care Vincenzo i le-a facut artistei, legate de faptul ca statea prea putin acasa si ca fetita lor isi doreste sa petreaca mai mult timp cu mamica ei.

Despartirea s-a produs in urma cu trei saptamani, moment in care Vincenzo si-a facut bagajele si a plecat de acasa. Imediat, alaturi de Antonia a venit mama ei, Denise Iacobescu, care s-a mutat in casa, pentru a avea grija de nepotica sa, in varsta de doi anisori. In tot acest rastimp de trei saptamani, Vincenzo a trecut de mai multe ori pe la apartament pentru a-si imbratisa fiica. Ultima data a fost chiar luni seara, dupa ce in presa a explodat vestea despartirii.

Suparata ca el nu produce bani?

Desi pentru cei mai multi, vestea despartirii a venit ca un soc, apropiatii cuplului sustin ca se asteptau la un astfel de deznodamant. “Aveau probleme de mai mult timp, el era nemultumit ca ea e mereu plecata. Dar ea si-a vazut de contractele pe care le are pentru ca oricum e singura din casa care avea un venit. Am vazut ca oamenii isi inchipuie ca ea o intretinuta, dar nu-i deloc asa, tot ce a reusit pana acum, a facut pe propriile ei puteri. El nu castiga bani, tatal lui, Ciro, le plateste chiria la apartamentul de lux in care locuiesc in Bucuresti”, a spus o apropiata a cuplului, pentru CANCAN.ro.


Comenteaza acest articol

ANTONIA si sotul ei s-au certat de la bani!

by   1 min
0